Ayo



Denna sköna stämma ger min trötta kropp glädje. Lyssna, luta er tillbaka och njut.




Gottegrisar

Nu har Sara och Emelie åkt hemåt. Jag bakade en kladdkaka. Och det sa verkligen slurp för nu har det bara en liiiten bit kvar. Alltid mysigt att dega ner sig i soffan och snicksnacka om allt möjligt med sina söta vänner... Nu blir det sängen och jag känner verkligen hur tröttheten letar sig till varje liten muskel i kroppen och John Blund skriker verkligen efter mig. Åh det ska bli så skönt! Sömn - Älskart!!

Lill-lördag imorgon och 1a april! Shit vad tiden går! Och snart helg! IGEN!

Ha en bra tisdagskväll hörrni!

Absofuckinglicious!



Älskar hennes topp som hon har på sig i klippet. Och såklart allt annat!

Destiny

Nu är jag hemma ifrån jobbet. Ahhhhhhh säger jag bara! Från 8 till ungefär efter lunch höll jag på att dö, bokstavligen.... Jag kunde ärligt talat somna ståendes och visste inte riktigt vad jag gjorde. Är fortfarande trött men är nog mer övertrött nu. Kommer väl decka i sängen kl 8 som en liten ungjävel!

Skulle på ett möte kl 5 idag på SOHO angående ett jobb på svenska mässan. Men det blev inställt.
Och jag som var sååå sugen på att sätta mig o hälsa o vara trevlig mot en medelålders snubbe, svettig efter jobbet, gårdagens partysmink och påsar under ögonen likt en shar pei hund. Jag säger bara - ödet.

Sara och Emelie kommer nog hit sen på lite té och mys. Jag får väl baka något som man kan mumsa på!

 

Godmorgon!

Det blev en spontan dag igår!
Skulle träffat Emelie och Janni för att gratta Janni en sväng igår vid 7. Men så ringde Maria runt 5och frågade om jag ville in till stan och fika, så då tog jag bilen och var inne i stan runt halv 6. Sedan blev det lite ändringar och det blev inget med Janni o Co, så då bestämde jag, Maria och Linnéa oss för att vi var allt lite sugna på vin. Så jag körde först hem till Maria så sprang hon och hämtade en outfit och sen rullade vi iväg till Linnéa för att hon skulle hämta sin outfit. Sedan rattade vi in däcken mot mig och där klunkades det vin! In en sväng till diamond, ge lite kärlek till mig älskling, dricka lite tjejiga drinkar och sedan en sväng om på Berså. Men att sova 3½ timma och nu jobba är inget jag rekomenderar.
J a g v i l l b a r a g å o c h l ä g g a m i g, Zzzzzzz................

Gotta go! Later!


Inspiration!



Det är väl bara och köpa nitar och börja fixa och trixa då!

GRATTIS!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS till min fina vän som fyller 22 år idag!!
Jag önskar dig en underbar dag med presenter, godsaker och massa roligheter!

Massa goa födelsedags kramar och pussar!


30.3.09

Pappa väckte mig runt 9 tiden. Han skulle sätta sig på planet igen tillbaka till Dubai.
Och efter man vaknat till så är det omöjligt att somna om. Så här tidigt är jag aldrig uppe! Om jag inte jobbar då. Så runt 10 tiden var Julie uppe. Och vad gör man så här tidigt då? Tänkte gå en morgonpromenad men vart är solen? Bakom det vita fluffiga molntäcket antar jag! I veckan ska det dessutm bli massa plusgrader!! Hur gott??


K K Kate Moss!

Den 2 april kommer ännu en kollektion av Kate Moss till Top Shop!



Det svarta linnet med fransarna ser inte så dumt ut!


Seg söndag

Och det kan jag lova er att det verkligen är!
Det tar verkligen på alla mina krafter som finns i min kropp att studsa runt, dansa, headbanga (som jag gjorde igår av någon anledning och som har lett till att jag har sjukt ont i nacken) tjoa och tjimma och flumma runt och sedan komma hem vid 6, 7 snåret på morgonen. Blir senare och senare för varje helg som går känns det som. Och då känns det dagen efter mina vänner. Sliten är ordet!

Och jag missade den soliga och härliga dagen idag med. Jag tittade bara ut genom persiennen imorse och möttes av en massa underbara solstrålar och sen kröp jag tillbaka ner i sängen igen. Som en liten grottmänniska. Rädd för ljus. Om man tänker på en del dagen-efter dagar, som denna idag, då får man lite ångest att man bara varit inne, inte gjort allt för många knop och bara inte gjort någonting.
Får bli ändring på det imorgon! En promenad i solen förhoppningsvis. Få lite sol och energi på mitt bleka ansikte!
Och så fyller Janni, my darling, år imorgon också! Massa grattis till henne i förskott!

Nu ska jag ta mig något att mumsa på. Men när man som mest är sugen på något finns det aldrig det man vill ha hemma. Bara några torra kex längst in i skafferiet typ. Mums!

Klok!

Några som ska ut ikväll. Men fler som ska ut imorgon. Så det är lika bra att lägga partynerven i en liten låda och låsa in den och öppna den imorgon istället. Känns ganska korkat att gå ut idag och bli ännu sämre imorgon. Det är ju Sussis dag imorgon och då måste jag må bättre eller iallafall helt ok! Så det får som sagt bli Let's Dance och kura ner mig i sängen istället!

Hoppas ni har en skön fredag!!

Puss

.Me.Love.Bracelets.



Vill ni ta en närmare titt eller klicka hem ett fint armband går ni här: http://www.regencies.com/

Friiiiiiday

Godmorgon!

Vaknade för en stund sen, därför jag skriver godmorgon. Måste vila, vila, vila och återigen vila min stackars förkylda kropp. Jag SKA ut imorgon! Även fast jag vet att jag borde vila imorgon med. Men hur kul är det att vara realistisk för en stund? Nä. Precis. Inte så värst roligt.
Rolig fredag för övrigt. Vaknar upp med ett huvud stort som en elefant, snorig, regn/slask utanför, Jacob jobbar ikväll, ensam, övergiven och antagligen kommer man kolla Let's Dance finalen som en annan svennebanan. Röv.Är.Detta.

Men å andra sidan bra för lilla mig. Behöver all vila jag kan få och ge mig själv.
Jag intalar mig själv att imorgon är jag LÄTT frisk! Herregud. Det är ju inte så svårt. Bara säga det ett flertal gånger till sig själv, borsta bort det ifrån sina tunga förkylda axlar och vips så är man frisk som en fucking nötkärna! Oh ja! Ni ska allt få se en salongsberusad liten jävel på stan imorgon!

Nu dags för ännu en tékopp!

Hej'rå!

Ljust.Färgstarkt.Snyggt




Nedrans bananer!

Vaknade imorse med ont i halsen, snorig och ont i kroppen. Jag var ju nyss förkyld! Fan om jag blir sjuk nu! Jag orkar inte snyta mig sjuhundrafemtioelva gånger. Och på lördag ska vi fira Sussi och jag ska ha min nya klänning! Jag har inte tid och vara sjuk. Säger hon som annars har all tid i världen. Meeen, det passar liksom inte mig!
Det är väl bara o knapra panodil likt en missbrukare!


Nr.1

Jag lever och är hemma, trygg och säker ifrån bilhelvetet!
Har sörplat té, pratat om allt och inget med mina vänner och tryckt i mig en kebab!
Som jag har längtat efter den! Blir inte riktigt att man tar sig till sina gamla kvarter för att äta en pizza.
Men det finns bara en pizzeria och det är Nisses. Iallafall deras kebabtallrik. Jag har testat några andra. Men det är ingen som slår Nisses! Såå, ni som inte varit där, åk dit, det är värt det!

Det känns att jag inte är van vid att gå upp kl 7. Gud vad mina ögon svider...

Vi får nog höras imorgon innan jag deckar!


Ciao!

Sorry my friends!

Shit vad dålig jag är på att blogga nu för tiden! Det går lite upp och ner med det här. Ibland är det kul, man hittar roliga saker och man skriver lätt av sig. Men vissa dagar säger det verkligen stopp. Det kommer ingenting. Nada. Nothing. Och då tänker jag - Fan, varför bloggar jag egentligen? Är det inte lite töntigt...? Men sen kommer man in i ett flow igen. Knepigt det där.

Jag har jobbat idag iallafall, jobbar även ons, tors och fre! Wooohooo! Duktigt och bra Julia! Nu får jag använda hjärnan och få lön som alla andra. Inte alls en sån dum känsla!

Ska tillbaka till hooden snart. Fika med mina vänner Emelie och Janni. Jag får väl ta helvetes-kärran. Det går knappt o växla med biljäveln och knappt någon bensin har jag heller. Men jag är lite av en gambler. Stannar bilen mitt på motorvägen så får den väl göra det. Men det tror jag inte. Jag tror och nästan vet att det finns bensin i. Annars ser ni väl en vilsen flicka bredvid en vit skitbil vinka hejdlöst efter hjälp!





Nu kör vi!

Ändrade planer! Förfesten blir inte hos mig utan hos Sandrew!
Där blir det vin och massa andra roligheter!

Vi ses i stan hoppas jaaaag!



Ciao!

so far so good

Idag är det lördag och det känns som att det kommer bli en fin dag och kväll!
Ska gå en promenad snart, behöver lite saker och eftersom att jag inte gillar att gå annars så är det bra att ha ett mål. Senare ikväll kommer tjejligan hit på ost, kex, vindruvor och förfest! Det kommer bli storslaget ;) Sedan vet jag inte vart våra salongsberusade kroppar tar oss! Push kanske...? Gillar inte o planera så vi får se helt enkelt!
Hoppas ni har en sköööön lördag!

Later!

Börjar denna lördag med en låt!



Grymme braaaa!

Perfekt start på dagen!

Nu säger jag godnatt!


Hemmakväll

Nu är jag kirrad för kvällen! Brummade iväg till mitt älskade coop och köpte massa gott! Och en bok, som verkar jättetragisk fast gripande och bra. Är man inte ute denna fredagskväll så får man proppa i sig en massa onyttigheter och läsa en dyster bok haha! Äsch, snart är det löööördag!

Hoppas ni har en bra fredag!



Kram på er!

Och...

här har ni en liten tjuvtitt på den andra klänningen som jag hittade i veckan!
Denna blåsa bär jag nästa lördag, den kommer vara på när vi firar Sussi! Och då får ni se mer utav den!



Just det!

Jag skrev förut om att jag hade hittat en klänning i veckan. Men så kom jag på att jag hittade en annan klänning förra veckan också! En lång klänning med fint mönster och superskön! Den blir perfekt till sommaren!





House of Harlow

Nicole Richie har ju nu lanserat sin smyckeskollektion "House Of Harlow 1960"
Inspirationen kommer bland annat från Nicoles kärlek till 60-talet och afrikanska smycken. Och det ser lovande ut!
Man kan bland annat hitta smyckena i butiken Kitson. Det blir prio nr 1 om cirka 3 veckor!







Tror ni på det eller inte?

Är horoskopen positiva och texten passar bra in på sin dag, då kan jag intala mig själv att jag tror på det! För övrigt tror jag allt som har på sådant o göra är b-shit...
Men här har ni iallafall!

Horoskop för fredagen

Väduren 21/3-20/4

Just nu går livet lite för långsamt. Du vill ha en spännande fredag men det är ont om vettiga alternativ.


Oxen 21/4-21/5

Fredagen blir riktigt underhållande för din del. Du uppskattar lite omväxling och spänning just nu.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du och dina vänner vill inte samma saker och det gör dig lite besviken. Dessutom är du rätt trött.


Kräftan 22/6-22/7

En spännande och sällskaplig fredag väntar. Du trivs i stora, tjusiga miljöer men också i mer intima.


Lejonet 23/7-23/8

En ganska vardaglig fredag men vill du satsa på romantik blir det rätt så gott om chanser. Fin kväll.


Jungfrun 24/8-23/9

Du satsar på något som är avkopplande och vilsamt, men dina vänner kanske har helt andra idéer.


Vågen 24/9-23/10

Under fredagen känner du dig avslagen och på dåligt humör. Du vill sätta fart men orkar inte riktigt.


Skorpionen 24/10-22/11

Nöjesliv och flärd passar perfekt om du vill njuta av fredagen. Lite tur i kärlek har du dessutom.


Skytten 23/11-21/12

Helst vill du vara ifred, eller bara umgås med vänner du verkligen litar på. Du behöver lugn och ro.


Stenbocken 22/12-20/1

Fredagen blir spännande, intensiv och glamorös. Månen ger din karisma extra styrka. Händelserikt.


Vattumannen 21/1-18/2

Det händer förmodligen ingenting alls under fredagen och det passar dig bra. Du vill ha lugn och ro.


Fiskarna 19/2-20/3

Möjligen en romantisk fredag, om du satsar på kärleken. Annars handlar det mest om glitter och nöjen.


!

Här om dagen var jag på stan för att äta, mysa och snacka med alla mina söta tjejer! Men innan det tog jag en sväng i affärerna och hittade en klänning! Cool men samtidigt söt! Kanske kan ge er en liten tjuvtitt. Vill ha den imorgon men ska hålla mig tills nästa lördag, till Sussis födelsedagsfirande! Och då får ni se den! haha 1 vecka kvar... men då blir ni extra nyfikna!

Börjar denna soliga dag med...

en rolig video från Norrlands Guld reklamen! =)


Till Er mina fina!

♥ ♥ ♥

3 hjärtan och kärlek till Jannice, Sofia och Emelie.
Mina närmsta och äldsta vänner. 17 år med lek, skratt, gråt, bus, trygghet och roligheter.
Vad som än händer och sker i våra liv finns vi alltid där för varandra.
Ni har alltid era säkra platser i mitt hjärta. Det är ingen som kan ta dom ifrån er. Ni har etsat er fast där sedan barnsben. Och jag kan inget annat än att älskar er, vara glad och tacksam för er, mina 3 guldhjärtan, till vänner!
Våra axlar finns alltid till hands om någons huvud behöver någonstans att luta sig på. En kram finns alltid att få. En pratsstund finns alltid att ges.
Och vi vet alltid när det är något med varandra. Det känner man redan innan man har träffat varandra. Det är våra små signaler som rör sig mellan varandra. Flyger snabbt till det ena huvudet efter den andra.
Faller någon finns det alltid någon som ät under och tar emot en.
Och jag kommer alltid värna om vår vänskap. Som om den vore en ömtålig porslinsskål. För det är Ni. Ömtåliga och sällsynta. Finns absolut inga som Ni.
Och jag kommer alltid förvara er i mitt alldeles speciella guldskrin.

Massa pussar och kramar till er!


Moby



Fin.. Deppig. Jag vet. Det får bli mer glada ting framöver. Lovar.



Torsdag

Hej alla ni!

Vad kul att ni inte har tröttnat och fortsätter att gå in på min blogg trots att jag inte har bloggat sen i fredags...

Nu börjar det kännas lite mer positivt och ljusare och då känner jag att jag kan börja skriva lite här igen...

Men nu är det sängen som gäller. Hörs antagligen imorgon!

Kram på er!

...

Kommer blogga när jag kan, har tid och lust.

Okej då!

Min syster skulle kommit hem och ätit med mig. Men det blev inte så. Så jag lagade tacos till mig själv. Satt där vid köksbordet och åt. Ensam. Övergiven. I tystnaden. Usch... Så jag bestämde mig för att dra ut! Och så blir det! Ska till någon snubbe i Haga, sen en snabbis till park lane och sen push!

Hoppas ni har en grym fredag!


Fredagen den 13:de

Känns som att det var fredagen den 13:de nyss? Undra hur många bloggare som skriver just om fredagen den 13:de idag. Antar många.

Utanför Jacob håller dom på och bygger om spårvagnsspåren. Och det känns allt för meckigt att ta sig in till stan med buss, spårvagn och sen en till buss typ. Så en taxi hämtar upp oss snart. Han ska till jobbet och jag ska hem.
Jag vet taxi låter och kanske är onödigt men det är också väldigt bekvämt!

Ikväll vill lite chicks dra ut och partaja! Men jag är fan inte sugen... Har festat rätt mycket det senaste, så jag antar att jag är rätt mätt på allt vad utgång innebär. Inte så mätt att jag strejkar flera helger i rad. Är jag hemma ikväll och imorgon så antar jag att luckan kommer kännas rätt lockande på söndag. Kan ju vara så att jag var ju ute i onsdags, så jag fick väl min dos då. Jaaaadi, jaaaadi jaaaa... i-landsproblem!

Later!


GAHH! Vill Ha Den Nu!


Behövs inga ord!


Förresten!


Jävlarimig vad jag älskar den låten jag la upp nyss! Visst blir man nästan lite töntigt glad när man hittar sånt här? Bara så där? Hux flux! Nästan samma känsla som när man hittar ett par grymt heta skor på rean eller ett plagg man trånat efter och sedan får man chansen att bära den på sin kropp!
Ahhh.... Denna låten kommer spelas högt och om och om igen!
Rösten är så fin. Musiken är så skön. Den sköna takten är som sammet för mina öron. Im in love! Totally in love!

♥Angus & Julia Stone - Paper Aeroplane♥

"I spilled the ink across the page trying to spell your name
So i fold it up and i flick it out
Paper aeroplane
It wont fly the seven seas to you
Cause it didnt leave my room
But it awaits the hands of someone else
The garbage man

Got to say mmm mmm mmm x2

So he opens it up and reads it out to all his friends
Amongst the crowd a heart will break and a heart will mend
He walks on home tired from work
The letter falls from his hand
He reaches out only to catch the sky
Its gone with the wind

Got to say mmm mmm mmm x2

I spilled the ink across the land
Trying to spell your name
Up and down there it goes
Paper aeroplane
It hasnt flown the seven seas to you
But its on its way
It goes through the hands
Then to someone else
To find you girl

Got to say mmm"




Degisch

Nu har jag glott färdigt på filmen. Den sög rätt hårt faktiskt. Vilket jag misstänkte innan. Sjukt dålig och töntig. Men precis rätt film och se så här dagen efter. Hade inte velat se något seriöst som Schindler's List eller något liknande.
Medans jag låg och kollade på filmen och nästan höll på och somna, var Jacob i stan och shoppade lite. HÖR OCH HÄPNA! (Han är nämligen inget big fan av det.) Men iallafall, så nu kom han hem med lite proviant till mig. Så nu är det dags att äta lite igen!

För övrigt, fan vad skönt det är att inte göra någonting ibland. Bara ligga i sin insjukna grop i sängen, i samma ställning, inte röra sig ens en liten ynka centimeter och bara kolla serier från morgon till kväll eller glo på en skön rulle. Sträcka sig lite kanske för att lägga godis/chipspåsen på magen och bara njuta. Fan... DET är livskvalité som jag skrev om innan!
Dega är ett jävligt bra ord! Det konstaterade jag och Maria imorse!

Mat nu ja!

Ciao!

...



Så bra. Så mysig. Så fin. Så skön.

Film

Nu ska jag titta på filmen "Confessions of a shopaholic" En riktig tjejfilm, det gillar vi!





Jippiiiiii!

Igår var det en mysig dag ochen  rolig kväll! Tog någon fiskrätt och ett glas vitt vin och satt och snackade skit med mina söta vänner på Sense. Sedan hem till Maria, fixa ögonbrynen och sen vidare till Merlot. Där satt jag i baren, drack lite och höll Linnéa sällskap. Träffade även en skön gubbe vid namn Sven. Det var hans första gång på Merlot och han var kär vid första ögonkastet. Han pratade gott om det  mest hela tiden. Tror nog inte heller att jag har skålat så många gånger på en kväll. Men Sven, han gillade tydligen och skåla! Vi snackade om allt och ingenting, skålade lite då och då och pratade om att vissa saker här i livet är verkligen livskvalité! Och han tyckte jag var en sådan tjej. Som njöt av livet och dess innehåll. Trevligt tycker jag!

Sedan sprang jag in en sväng på City Pub, där grabbarna kollade spänt på fotbollen. Sedan blev det Diamond och sedan lite shake shake inne på Nivå! Efter några svängom med Linnéa inne på Nivå var det dags att gå och äta på Green Wich. Finns typ inget godare. Öppet dygnet runt. Så gå dit efter en natts bravader och mumsa mat!

Har inte sovit mycket i natt så jag är en deeeeel trött idag. Och Jacob och hans bror sov i Majorna hos Jacob. Och jag sov hos Maria i Johanneberg. Så när vi hade vaknat till imorse tänkte vi att vi skulle överraska våra pojkar och åka till dom. Lättare sagt än gjort. Vi gick och gick och hittade sedan en busshållplats och där kom det en buss som gick till Linnéplatsen. Sedan sa jag att "det är bara att gå igenom slottskogen så är vi hos Jacob!" Okej tänkte vi, då kör vi på det och så började vi gå. Vi velade lite om vilken väg vi skulle ta och gick vidare. Tror ni att vi kom till Jacob? Ehm.. Nej! Vi gick heeelt fel och gick upp för världens brantaste och jobbigaste backe och kom till något ställe i Slottskogen där jag aldrig varit innan. Vi frågade en gubbe som gick förbi "Ursäkta, men vet du vart vi är?" haha.. Och han svarar "Masthugget!" YES, vi har gått vilse. Eller iallafall åt helt fel håll. Sedan gick vi lite till, genom skogen, på en liten stig.... och sedan kände jag igen mig och vi hittade Jacobs place!! Och då ska jag säga er att vi gick hungriga, bakis, trötta, törstiga och i SNÖOVÄDER!!!! Jävla skit väder. Jävla Göteborg. Jävla Sverige. Jävla SMHI.

Så nu har vi mumsat thaimat, gluffsat i oss godis och druckit litervis med Fanta. Ahhhhh..... Gott!




Puss

Tjohoooo!

Nu ska jag snart ta bussen in till stan och möta my girls!

Sedan blir det att kolla fotboll på City Pub inne i stan, dricka öl, och lotsas skrika med om det blir mål! Och efter det så blir det party på Nivå! Ses vi där? Klaaart vi göööör!


Destroyed

I helgen hade jag bland annat förstörda-med-vilje strumpbyxor. Vill man se lite trashig ut så är detta perfekt.
Det är också perfekt för då slipper du bry dig om du fått en maska eller inte. För det får man varje gång ändå!
Även om man sprayar dom med hårspray eller vilka knep man nu tar till.



Sun Sun Sun

Äntligen sprider solen sina strålar över vårt vackra Göteborg! Nu kanske min energi kommer tillbaka också. Fast jag vet att den finns där inom mig. För det är inte så att man ser att jag är trött, hängig, eller vad jag nu är. Energilös kanske.
Den måste bara få viljan och komma ut också. Sprida sina kickar i min kropp. 

Tror jag tar och cyklar bort till Coop nu. Måste handla lite och tänkte köpa svarta, blanka långa ljus med. 
Lite senare ska jag möta upp tjejligan. Det gillar vi! Dricka té och bara babbla på om allt och ingenting. 

Lite senare ikväll vet jag inte om det blir utgång. Ska höra mig fram lite och även se hur jag känner mig. Men som sagt, helt osugen är man ju aldrig. Eller hur!? 

Hörs lite senare!



Puss!

If you wanna rock you rock


I like!




10.3.09

Hej på er!

Har inte så mycket att ge i bloggen just nu känner jag. Iallafall inte idag. Ingen inspiration liksom.
Lite trött är jag också mest hela tiden. Tror min kropp behöver vitaminer. Ska nog köpa med mig lite frukt nästa gång jag handlar. Idag tänkte jag laga fläskfilé och potatisgratäng till mig och min älskling! Hoppas det blir smarrigt! 

Imorgon ska jag träffa mina favorit tjejer, fika och ha det trevligt! Sedan på kvällen vet jag inte om det blir utgång. Återstår och se imorgon hur man känner sig. Känns som att partynevern kan börja rycka om man blir lite övertalad haha!

Hoppas ni har en nice tisdag!


Puss

9 mars 2009


Herregud vad seg man var igår. Så trött har jag inte varit på länge. Vi vaknade, somnade om och vaknade sedan upp halv 7 på kvällen. Det kallar jag sjusovare. Och då var min mage helt utsvulten! Inte ätit sen 5 dagen innan. Så det blev en pizza och lite candy på det.
Idag har man nästan kommit in i matchen igen. Jag har diskat Jacobs alla glas som dom har druckit ur på förfesterna i helgen, cirka 100st kändes det som, diskat all annan disk, torkat av, gjort rent toan och dammsugit. Tänkte även byta lakan i sängen, känns som det behövs. Var inte alls sugen på att göra ordning efter han och dom. Men i vårt förhållande handlar det om tjänster och gentjänster =P

Snart blir det nya Desperate, en Delicato chokladboll och cola zeeeeerooooo! Mums!

Hoppas ni har en soft måndag!


Puss

Bläää....

Jag mår som jag förtjänar idag. Återkommer imorgon...

Grattis till oss kvinnor idag på den internationella kvinnodagen förresten!


Guess what I'm doing tonight...?



Lööööööördag

Vaknade upp runt halv 11 tiden av att det ringer på hemtelefonen. Det ringer, ringer, och ringer. Säkert 20 ringssignaler. Och jag tänker "Vad iiiiii heeeeelvete?????" Och sen slutar det att ringa. Sköööönt tänkte jag. Men sen började det igen. FAN! Då får jag väl gå upp och svara i helvetestelefonen!! Och så är det Jacob, min älskling, som tycker det är jättekul att han härmar min farmor som brukar ringa en extra ringsignal för mycket. GAAAHHH!!! Och snorigare än vanligt känner jag mig också. Det skulle vara puts väck idag, denna lördag! Skit näsa! Men det kanske är bra om jag har litervis med snor över, för muckar någon ikväll, en vakt eller så, då drar jag bara in och spottar en stor fet badding! Hah! Don't mess with me and my nose!!! 

Näe, nu spårar detta ur. Dags att fixa lite inför kvällen! Jabbadabbadoo! 

.

Blir ingen utgång för min del ikväll. Bra för både näsa, kropp och lever. (Näsan = snuvan, inget annat)

Nu har LA Ink börjat, så nu ska jag glo på det. Och hur cool är inte Kat Von D??  WOW!

Hälsa klubbarna ifrån mig och säg att vi ses imorgon eller så gott natt på er!!

 

Är det verkligen sant?

När inte min käre far är hemma och nu när jag är förkyld så orkar jag inte laga någon middag ikväll. Så jag gick och flumma runt på Coop nyss och tänkte att jag köper ravioli, bara att värma och strö på lite parmesan. Lätt och gott och kanske till och med lite underskattat? Och dom hade inte Felix ravioli så jag tog Coops egna, Coop Extra. Och gissa priset? För 800 gram ravioli - 9.90kr = 10 kronor! 10 kronor!!! Jag tror jag såg rätt, för jag tog aldrig kvittot! Men jävlarimig vad billigt! Undra vad sjutton det är i den egentligen? Hundmat? Rester ifrån ett lik kanske? Men det smakade iallafall inte så pjåkigt.

Ok, detta kanske inte var ett jätteroligt och världsintressant inlägg men jag var bara tvungen. TIO KRONOR!!!!! Haha löjligt... Men sjukt bra för fattiga studenter eller andra också då så klart! Och nu åt jag hälften och hälften tänkte jag äta imorgon. 5kr per dag, haha!

Nu har jag iallafall bunkrat upp med 40kr godis, chips, ramlösa och Cola Zero. Rätt gött ändå!


Happy Friday!

Ska jag eller inte?

Gaaahh!! Sötsuget är enormt! Orkar jag gå till bilen, starta, trycka lite på gaspedalen, växla och köra till Coop? That is the big question!
Sjukt täppt i näsan är jag också. Jävla skit. Jag kommer väl vara beroende av nässpray efter denna förkyldning.

Lutar väl åt hemmamys i min ensamhet ikväll. Men man vet aldrig, snart kanske man får ett sms om vin och andra trevligheter. Då sprayar jag tonvis med nässpray fortare än fortast och drar på mig någon blåsa! Eller så mumsar jag på godiset som jag snart ska åka och köpa, Zzzzzz.......

Puss!


Tjena mittbena!

Kom precis hem från stan. Maria ville ta en fika och jag kände att jag måste få frisk luft och röra lite på mig. Hade jag legat en dag till bland mitt snor i sängen hade jag nog bara mått sämre känns det som! Bakterierna bara frodas! Och nu när man är hemma igen kommer snuvan tillbaka. Det är som att näsan vet att man är hemma igen, inomhus, på hemmaplan och då börjar den att jävlas med en igen! Nedrans bananer! Får se om det blir vin eller bara kolla tv i sängen ikväll. Fick även med mig ett par skor ifrån Monki idag. 400 riksdaler! Som hittat! Ibland är billigt väldigt nice! Samtidigt som det kan vara onice med billigt för då springer alla runt med dom på sina fötter! Jaaaa jaaaa, så är det!
Men spring och köp iallafall! Höga men supersköna är dom! Sen hittade jag en transparant tunika också, med dragkedja och luva! Men den får ni se imorgon, antingen här på bloggen eller på avenyn!

Nu ska jag dricka min 40:de kopp grönt té!





  

Godmorgon!

Fortfarande snuvig och jävlig... Trött och hängig är jag också.
Jag brukar älska att chilla, bara vara hemma, kolla film och slappa i sängen. Men nu när jag plötsligt är förkyld och inte gjort någonting på dagarna så är jag sjukt rastlös! Jag vill göra något, ta en promenad, kolla stan, nånting! Men samtidigt inte. Knepigt.

Ikväll blir det lugna gatan. Antingen har mina vänner annat planerat, eller så är dom också sjuka och Jacob ska vara med en vän. Kul fredag, verkligen!! Om jag känner mig så här imorgon också så borde jag ta till min kloka del av skallen och stanna hemma. Känns inte så där överdrivet bra att dricka alkohol, stå ute i kylan, dansa sig svettig och springa runt och busa när man bakom denna dimma är hängig och snorig. Kommer säkert må skit på söndagen. Tufft val med andra ord! Och det är ju så tråkigt att stanna hemma YTTERLIGARE en till dag och missa allt bus, skoj och partaj!

Måste nog få lite frisk luft känner jag. Så det får bli en promenad till Coop sen!

Hoppas ni har/får en grym fredag! Ni som stannar hemma framför Let's Dance eller ni som ska skaka rumpa och gå in i den underbara dimman!



Tjing!

And some more Givenchy...


Tonvis med kedjor

Het klänning

Mary-Kate Olsen



Läckra skapelser!

Givenchy



...


Crappy thursday


Halsen känns typ helt ok idag. Konstigt, bara på en dag!? Men nu är jag istället AP-förkyld!! Buhuuu.... =( Man är så himla ynklig när man är förkyld. Man ligger och vrider och vänder sig i sängen för man känner sig helt uppblåst och huvudet håller på och sprängas av snor. Man snörvlar hela tiden som Lotta på bråkmakargatan gjorde inne i karamellbutiken, minns ni? =) Tur att det inte finns någon kärring hemma hos mig som kan klaga iallafall! Och min pojkvän lämnade mig i sticket igår. Han kuta så fort han kunde hem till sig när jag knappt hann nämna att jag hade halsont. Bastard.

Det går inte att lägga bilder på bloggen idag heller! Räcker det inte att man sitter här med ett huvud stort som en ballong? Bajs och skit också.

Det är soligt och fint ute idag med! Känns som att någon  jävlas för att jag inte orkar gå utanför dörren. OCh imorgon är man väl frisk och då kommer det säkert att regna.

Det är verkligen en crappy thursday... Eller egentligen överdriver jag. Men det är roligare att överdriva än att bara säga att man är förkyld och inte alls är på pisshumör. Men det blir inte lika roligt då.





Yummie

Orkade inte laga någon mat så det fick bli mackor i press.
Och det ger mig minnen tillbaka till högstadiet. Då hette skolans café Evy's och där hade dom sånna mackor.
Fy satan vad gott det var! Massa ost, mmmm.... Remember ni som gick där?

Nu är det mumsa, tvn och sörpla té som gäller!


Min medicin!

Detta livnär jag mig på just nu + panodil.



Jag SKA som sagt bli frisk tills på lördag!
Om jag så ska svälja hela panodil kartan med alkohol då!

HotHotHot

Inspirerar istället för att informera idag...






.

Himmelskt. Vackert. Sensuellt.




Neeeeej

Vaknade upp imorse med feeett ont i halsen. Slemmigt och torrt på samma gång!? Kunde knappt svälja. Och ont gör det när jag väl gör det. Jag har en liten lätt förkyldningshuvudvärk. Kroppen är trött. Den värker också lite smått. Fan, jag vill inte bli sjuk!!! Sov länge idag. Åt lite frukost och gick sedan och la mig igen. Det sägs ju vara den bästa medicinen. Orkar antagligen inte blogga mer idag. Håll tummarna att jag inte blir mer sjuk, eller vad man nu ska kalla det, än så här! För på lördag blir det massa bus och skoj och då kan jag inte vara sjuker!


Krya på mig. Hej då!

Very old stuff

Jag älskar gamla foton. Kvinnor från 60-talet tex. Så vackra. Frisyrerna. Sminkningen. Ansiktsdragen. Kläderna.
You name it.

Och ett exempel är Brigitte Bardot!






.Ge.Mig.Nu.

Detta kallar jag en fröjd för både ögon och fötter!



SÅÅÅ BRAAA!!!



Love it ♥

bläää

Fy i helvete vilken tråkig dag! Ett riktigt Göteborgsväder! Det är precis ett sånt här väder då man kan ta hur mycket concealer och bronzing puder som helst men man är lika blek ändå!

Igår kollade jag och min man på "Slumdog Millionaire". Den var riktigt bra! Äntligen får man se en bra film för en gång skull! Finns inte många riktigt bra filmer nu för tiden tycker jag. Den är iallafall väldigt sevärd!

Idag kommer det nog inte göras många knop. Åker antagligen hem till Jacob sen och på vägen dit kanske vi tar en titt i stan. Han, jag upprepar Jacob, ville kolla i stan!! Heeelt otroligt!! Han hatar annars att gå i stan och gå runt i olika affärer. Vet han vad han vill ha, så går han till den affären, köper det och åker hem. Han och jag kan med andra ord inte gå i stan tillsammans. Då får han rena rama dåndimpen! "Julia, måste du gå in och ut i ALLA affärer i Göteborg?"  Får väl se sen när han har vaknat till liv om han har ångrat sig angående stan idéen =)

Nu måste jag fylla min tomma mage!



Middag á la Julie


Nu har min pappa åkt tillbaka till Dubai. Så nu har man lägenheten för sig själv igen. Tomt och nu får man ta hand om sig själv igen. Handla, laga mat, tvätta och fixa! Men så är det!

Jag och Jacob har precis mumsat mat. Jag lagade köttfärsjärpar med egengjord brunsås och potatis med svartvinbärsgelé. Hör ni eller? Värsta middagen! Och gott som tusan var det!

Jag bangade faktiskt mina söta vänner och café idag. Jag är megatrött och var inte klar med maten i tid ändå. Och nu är jag ännu segare efter maten så nu ska jag mysa ner mig hos Jacob i sängen.

Hoppas ni har en bra måndag! Och det har ju slutat att snöa nu iallafall! Tur att det aldrig hann lägga sig på marken.
G E M I G V Å Å Å R ! ! !

Ciao!

pics

Förresten, jag lovade ju bilder på dom små söta chihuahua valparna jag och mormor åkte och kollade på!

Underbart söta! Så små! Och dom luktade bebisvalp och det är en sån mysig lukt!
Jag blev lite smått förälskad i den ljusbruna långhåriga. Men icke.... 
Om mormor köper en så blir det en näst intill kritvit långhårig chihuahua med klar blåa ögon. Såg ut som en isbjörn!






.Snö.Grått.Måndag.Marsmånad.

Vaknade för en stund sen och lite känner man av att man har varit ute två kvällar i rad! Och så vaknar man och ser att det snöar! Fan våren känns så himla långt bort!! Men men, inget att hänga läpp över, inget man kan påverka ändå tyvärr. Om vi inte förstör natur, ozonskikt och allt vad det nu är ännu mer, för då kanske vi plötsligt har sommar i mars månad framöver!  

Snart blir det en liten sen lunch och lite senare idag ska jag möta upp tjejerna på Cappucino, mysa och snicksnacka lite med dom!

I veckan hoppas jag på jobb! Men annars ser jag framför mig en väldigt slapp men mysig vecka med min älskling!

Puss

Here we go again


Efter vila och mat är jag redo igen! Ska hem till Maria nu, sen Diamond och sen luckan!
Ses vi där? Klaaaart vi gööör!



1 mars 2009

Kom på att det är 1:a mars idag! Man hinner ju knappt med innan man rullar in på en ny månad!
Men om lite mer än 1 månad åker jag och älsklingen bort! Heeeelt underbart!

Jag är inte ett dugg bakis. Men jag är så sinnessjukt trött. Kroppen är helt tömd på energi efter mitt dansde igår. Och det känns nu kan jag lova! Så nu orkar jag inte sitta framför datorn mer idag. Sängen är den som får bära min trötta kropp....

See ya tomorrow!


Sunday


Igår började vi kvällen hos Marie. Hon bjöd på pasta, nybakat bröd, sallad, oliver och köttfärspaj. Väldigt gott! Det klunkades det ur våra glas, stämningen var skön och musiken var på bästa volym. Sedan drogs det fram ett spel "Våghals!" Någon som spelat det? Det var riktigt kul! Man skulle bland annat sms:a till folk och där kunde det stå det ena eller det andra. Folk svarade tillbaka helt fundersamma eller chockade, haha! Efter mycket skratt och sjuka grejer på grund utav spelet tog vi våra klackar, in i taxin och mot the city! Klackarna gick raka vägen till PUSH och där var det nemas problemas att komma igen. Ser där ja tänkte jag och gick nöjd uppför trappan! Emelie och jag väntade med att visa vakterna att vi nästan sket ner oss av glädje, att ett par lillskitar som oss kom in. Vi sprang trappa upp och trappa ner till toaletten och väl inne gjorde vi vår segerdans! Det spelades GRYMT bra musik igår! herrejävlar! Så mycket och så länge har jag fan inte dansat i hela mitt liv! Jag kan lätt bli den tråkige när jag är ute, för jag älskar att dansa, helst själv, som igår, uppe på en soffa barfota och bara digga musiken! Svettlökarna spred väl sig ner till knäna, men lika glad var jag för det! Dock finns det ett kort som någon himla vimmelfotograf tog på oss. Såklart precis efter man dansat sig svettig och röd som en jag vet inte vad! Men jag får väl helt enkelt bjuda på den! Jag är inte den som är den! Blev ingen traditionell fyllemat igår så jag sitter här helt utmattad och SVINHUNGRIG!!! Men pappa kommer snart och hämtar mig, he's the best och då ska vi laga våfflor! Yummie! Igår rejvade Emelie och headbanga sitt hår och bakom henne var jag och fick en riktig jädra smäll rätt på ögonbrynet! Lite halvgroggig frågade jag om en isbit och en servett och idag känns det ingenting!? Jacob suckade när vi kom in på morgonkvisten och la oss i sofforna på Diamond och väntade på att han skulle bli klar. Bulor hit och fyllehistorier dit.

Nu måste jag borsta mina bissingar innan min far är här! Man vill väl inte stinka alkohol och andra saker i käften när jag sätter mig i bilen! Inte så värst schysst gentemot honom!

Hoppas ni haft en dunderbrahelg! För det har jag haft!

Over And So Out

RSS 2.0