Not for vegetarians

-Vår lörsdagskväll i bilder-

















Hoppas ni har en lika mysig lördag som vi!

Puss!

Saturday

Igår smaskade vi på en riktigt god brownie som Emelie hade gjort! Jag åt inte upp hela, utan ville ta med resten hem och mumsa på medans dom andra var berusade och slog klackarna i taket men självklart så glömde jag den!! Fick intala mig själv att det kanske var lika bra ändå...
Idag känner jag mig bättre faktiskt. Vet inte varför jag kände mig så knepig igår, men skönt att det inte blev värre idag och att man nu skulle legat med feber och annat onödigt. Men jag kanske inte ska ropa hej än...
Ikväll blir det inte heller någon alkohol, min lever måste vara gladast av alla levrar (stavning?) just nu, haha! 
Dags för att pressa lite apelsiner. Hur gott är det inte med färskpressad juice? Istället för någon fejk man köper med massa socker i.


so long!

For shoelovers


Cool va?
Ni hittar den här: http://bloodisthenewblack.com/osc/login.php?osCsid=c89e143d94e996c85c07439683495327

Finally!

När jag slog på min kära vän, datorn, så funkade internet igen. Måste varit något konstigt i byggnaden kanske, men nu är mitt liv back on track igen! Slipper jag ringa och bli sur och irriterad på dom! Skönt för oss alla med andra ord! Nu ska jag brumma iväg och hämta upp Sussi och sen brumma vidare till Emelie och trycka i sig lite tårta. Och jag ska inte ut (?????) Helknäppt men helskönt! Känner mig inte helt hundra i kroppen heller. Mår illa på nåt vis. Humm... Hoppas inte på influensan! Kommer sitta där och pinas när de andra smuttar på sitt vin. Men blir jag sugen så kör jag på luckan på söndag istället!

Have a great night!


Thank god its friday!

Ska åka hemåt nu. Titta till mitt hem lite! Är aldrig hemma längre. Är hos min älskling på veckorna. Det är som att bo på hotell här. Hans pappa lagar mat tills oss varje dag, så det är toppen! Men måste hem och byta om tills Emelies födelsedagsfirande. Men jag skippar nog utgång. Tro det eller ej! Känns lite halvskumt, men jag är faktiskt inte ett dugg sugen konstigt nog. Kommer säkert ångra mig och vara supersugen imorgon, men men.
Har säkert fortfarande inget internet hemma heller. Bredband supporten är ju inte till någon hjälp alls! Så det blir till att blogga på måndag igen isåfall.

Ha en grym helg!


Puss

Vuxenpoäng

Nu har  gänget gått. Jacob och hans bror var sugna på mer och tog taxi till Diamond. Såklart. Men jag var duktig och sa nej. Kände inte alls för det. Och känner man inte för det är det lika bra och krypa ner i sängen och glo på film. Jag var mer på det humöret att äta och dricka gott och bara prata massa kul och gå mer in i det lugna stadiet. Drar man ut nu med en liten lätt berusning så blir det inte bara en öl, utan alltid fler. Jag ska fira min vän Emelie imorgon och det blir att köra till 110% då istället! Jag känner mig väldigt vuxen och duktig! Men det är väldigt ensamt och slänger man en blick mot sängen så önskar jag att min älskling inte var så sugen på mer alkohol =)

Nu ska jag se någon film som Jacobelli laddat ned - The Escapist. Verkar väldigt bra faktiskt! Handlar om några fångar som ska rymma ifrån ett fängelse om jag inte minns helt fel. Hade hellre sett lite Sex And The City avsnitt eller så. Men orkar ladda ned det och vänta...



Sov så gott alla ni!

pssst!

En liten skitsak i vardagen. Men man märker att man inte lagar mat allt för ofta när man nu har stått och skalat 1 kg potatis och har kramp i tummen, träningsvärk imorgon kanske? haha =)

Maia Hirasawa


By the way

Ikväll kommer Jacobs mamma, bror och flickvän hit på middag! Det ska bli så smarrigt!
Tänkte inviga något utav mina nya plagg ikväll! Det är så töntigt roligt med kläder tycker jag! När jag kom hem igår med två mindre lätta påsar så rör sig hjärtslagen lite snabbare, humöret är på topp och man går runt och är så där löjligt glad och sprallig. I Love It! Tänk vad knepigt egentligen - man blir på strålande humör för lite materiella saker! Andra har teknikprylar - Jag har skor, kläder och accessoarer. That's my thing och troligtvis tusen andra tjejers intresse ;)


Slottis

Försöker väcka min älskade älskling just nu, men det går inte så bra. Han är som ett litet barn. Vaknar till lite och säger att han ska gå upp men efter några minuter hör jag tunga andetag och han är tillbaka i den sovande världen igen.
Om vi orkar så ska vi ta oss en promenad i Slottskogen. Gå och kolla om det finns några djur, kanske det inte gör!? Men några små söta rådjur finns väl nu denna årstid... Slottskogen ligger jättenära oss så det kommer bli perfekt när våren och sommaren kommer på besök! Ligga och chilla på en filt, höra skön musik strömma ur ipodhögtalaren, umgås med alla sina goa vänner eller bara sin älskling, tjöta och skvallra, mumsa lite mat och sörpla massa vin! Det hade verkligen inte suttit helt fel! Istället tittar man ut och ser det gråa som verkligen känns så oändligt just nu.



Nej nu får han fanimej vakna!

Tjing!

leatherpants

Kom precis in ifrån stan. Fick med mig: en blus, ett linne, en t-shirt, en tröja, en sjal, en oversize t-shirt och ett par coola skinnshorts! Sa jag att jag har världens bästa pojkvän? Massa kärlek till honom!

Nu ska vi laga lite middag och sen antar jag att Jacob har laddat ner någon film som vi ska ligga och glo på.

Kom på att jag måste antingen köpa ett par nya skor, mycket smidigare. Eller ta det lite mer billiga sättet - så måste jag klacka om mina gamla. Men jag vill ha dom på fredag och jag är inte hemma just nu och imorgon är det redan torsdag. Kanske får be på mina bara knän och ge skomakar'n lite extra stålar om han skyndar sig och gör det samma dag. Aja.. I-landsproblem!

Nu ska det lagas käk!

Puss!


Onsdag


Frukost/lunch dags och det blir nog pannkakor som får mätta våra tomma magar. Pannkakor med chokladglass, yummie yummie!
Och efter det ska vi ta en promenad ner på stan. Ska köpa lite toppar som jag har kikat på!
Blanda nytta med nöje är ju klart det bästa!


Tretusen

Nu ska vi se en film som heter "How to lose friends & alienate people". Vi har nog sett tretusen filmer genom alla våra år. Vi skulle kunna bli de nya Hans Wiklund och Nils Petter Sundgren! Och jag behöver jobb så det hade varit perfekt! Nu till filmen!

Puss



Rosenröda kinder

Kom precis in från promenaden. Riktigt skönt och krispigt väder ute! Visst det är lite grått och ingen sol. Men det var ändå jätteskönt att få frisk luft och röra på sig lite! Gick förbi ett bageri och köpte med oss nybakat bröd och wienerbröd. Sen stod det en härlig tant på Hemköp som bjöd på gulaschsoppa, riktigt god faktiskt. Konserver brukar ju inte vara någon hit, tycker inte kräsna jag iallafall, men det var denna! Så det fick bli en sån som vi tänkte sörpla i oss ikväll. Och massa frukt, parmaskinka och kyckling som vi tänkte mumsa på nu!

Hoppas ni har en mysig tisdag!


Ett tips om ni inte orkar göra mat - som aldrig vi orkar =)

2009.01.27

Just nu sitter jag och söker en jävla massa jobb. Eller har bara sökt till 3 än så länge. Men jag ska söka en JÄVLA massa jobb. Att vara i princip arbetslös när det är lågkonjuktur är inte riktigt ett hallelujah moment. Så det är dags att ta tjuren vid hornen och hoppas på det bästa!
Nu ska jag och älsklingen ta oss en promenix och sen ska jag söka fler jobb. Wish me good luck!




Borta ifrån världen

Jag har inget internet hemma, så det är därför jag inte bloggat sen i fredags. Har försökt ringa supporten men inte fan svarar dom. När man verkligen behöver dom och ringer så svarar dom aldrig. Finns det ens någon personal undrar jag? Så jag har verkligen känt mig helt utanför världen, helt handlingsförlamad. Knepigt att när man inte har internet så blir man helt frustrerad. Samma gäller om man glömt mobilen hemma, hela dagen är förstörd. Man kan inte tänka på annat än att man missar massa viktiga samtal. Som egentligen inte är så viktiga, men det är ändå sin vardagliga rutin. Men nu är jag hos min älskling igen och jag sitter här lugn och fin och inte utanför världen längre. Men trots min bloggfria helg så läser ni fortfarande, kul =)

Skriver imorgon!

Godnatt!

I mina gyllene skor

Här är mina skor jag köpte förra veckan! Låg klack, gillar detaljerna - dragkedja och nitar, perfekt slitna och softa.
Blir schyssta till bara ben till våren!



Hej Hej Hallå!

Hur mår ni mina läsare? Jag mår bara bra! Lite seg dock. Sover alldeles för länge. Kollar på den nyfunna serien Nip/Tuck till sent på nätterna eller rättare sagt till tidigt på morgonen. Det här funkar väl ett tag i streck, men snart kommer man väl få ändra på det. Eftersom man inte gör så mycket om dagarna så tycker man att man är jätteduktig om man bara tex: dammsuger, bäddar nytt i sängen, går till mataffären eller något annat i den stilen. Då är det som sagt ganska så kris. Man är så inrutad i sin vardag och sitt liv så man tänker inte riktigt på det. Men jag känner att jag måste ta tjuren vid hornen och ge mig en puschande knuff i ryggen!
Så därför är helgerna mycket underhållande och då får jag leva ut! Ikväll blir det dock lugnt, vila levern inför morgondagen. Inte varit hemma på en vecka så måste nog ta in en drös med tidningar och soppåsen som var full när jag gick hemifrån luktar nog inte mumma kardemumma!

Snart ska jag ner på stan och bland annat leta efter dom här!

Finns på Bik Bok om ni är sugna!



Tjing så länge!


Bride Wars

Har tryckt i oss tacos och gott var det! Nu ska vi kolla på Bride Wars, någon som har sett den? Inte riktigt någon som Jacob bönade och bad över att få se. Men det är ju jag som bestämmer i vårt förhållande ;)
Hoppas ni har en mysig torsdag!

so long!




Zzz....

Fan, dåligt bloggande. Men det är en riktigt seg dag idag. Har varit en duktig "svärditter" och diskat och sen har jag varit en duktig flickvän och bäddat sängen. Jacob har en tendens att inte förstå när sånt skall göras ;) Till helgen blir det lite roligare blogginlägg för då händer det roliga saker!


2.45

Benjamin Button filmen var inte alls så bra som man trodde att den skulle vara. Seg, lång - hela 2.45 minuter lång om jag inte minns fel och händer inte så mycket i den. Nu ska vi fortsätta kolla på en serie vi börjat titta på, Nip/Tuck. Värd att börja glo på!

Goodnight!


Då värmen kommer...


It's movietime

Nu är min mage mätt och tyst med massa thai mat i sig. Vi övervägde om vi skulle köpa godis och annat smarrigt. Men det fick bli massa frukt istället, så det blir fruktsallad lite senare. Duktigt va!? Tycker iallafall jag! Nu ska vi se en film när Brad Pitt föds som en skrynklig gammal man och blir ung - Benjamin Button!


yummie


Onsdag

Dagen efter min födelsedag. Det blev en lugn men mysig dag igår. Älsklingen bjöd på skaldjur, så det satt vi och sörplade i oss och njöt av. Idag skiner solen och det gjorde den även lite igår med. Hoppas det blir bättre väder nu framöver. Jag pallar inte med regn som ligger på tvären, så det spelar ingen roll om man har luva, paraply eller om man går med huvudet ner i marken, man blir ändå helt genomblöt och sur och tar en sista funderare om man ska gå ut eller stanna inne.

Nu vakna Jacob. Så nu måste jag äta frukost/lunch. Har suttit och väntat och väntat tills han ska vakna. Magen kurrar i ett och det låter och känns som om det är någon där inne.





Toodels!

Gosiiiigooooos

Nu är jag äntligen hemma hos min älskling igen! Vi har inte varit med varandra sen i tisdags, nästan 1 vecka sen!! Helt otroligt! Vi som annars är med varandra varje dag. Om inte någon jobbar eller umgås med vännerna. Men nu ligger jag i hans famn igen. Snuffsar in hans underbara lukt. Får en puss på pannan då och då. Känner värme. Känner kärlek. Det finns inget bättre!

Var på stan med mamma som sagt och såg en del fint som jag har önskat mig av Jacob. Och sen blev det en traditionell fika, gottigottgott!

Nu är det chilla som gäller! Detta blir nog sista inlägget. Och tror inte jag bloggar på min b-day imorgon. Men jag kommer snart tillbaka =)

Puss på er mina läsare!

Morning!


Ännu en grå dag... Göteborg gör sig bäst på sommaren. En riktig sommarstad är det då! Nu ska jag och mamma ner på stan och kika lite. Ingen idé att gå till Jacob som har jobbat hela helgen, för han sover i några timmar till. Och stan är ju alltid kul!

Vi hörs lite senare!

Rödvinstjut & silikon

Satt och glodde på Pamela Andersons tv-show nyss. Visst hon ser ut som en typisk puckad tjej. Stor blonderat hår, läppar som är fult målade bruna? bröst som kan knocka ner vem som helst och pratar med en ljus mesig röst som gör att det känns att hon skulle vara slav för vem som helst. Men under allt det där så verkar hon ändå ha huvudet på skaft. Man kan lätt luras av alla bilder och av media. Men vafan vet jag eller vi genom en tv-show men ändå....

Det blev grekiskt och massa vin ikväll. Gott som vanligt! Men blev sjukt mätt och lite lätt salongsberusad så nu är jag jättetrött verkligen. Blir ingen luckan och tur är väl det känner jag.

2 dagar till min "riktiga" födelsedag! Känns iofs inte alls roligt längre och fylla år. Alla mina kompisar är alltid 1 år äldre än mig, så när jag fyller år har dom redan upplevt 21 tex i ett helt år före mig... Buhuuu... Men lika glad är jag för ;) Gladare är jag nog när jag är äldre. Då fyller dom 40 och 50 ett år innan mig, höhöö....

Nej nu ska jag gå tillbaks till mamma, soffan och tvn och sen till drömmarnas värld.

Puss på er!



Fulare än fulast

Tog mig ett bad istället. Vattnet var helt bajsbrunt när jag skulle ta ur ploppen. Var jag verkligen så smutsig tänkte jag? Men sen kom jag på att det är min bruna färg i håret som gjorde att det blev så. Annars hade min babe varit tillsammans med en lortig flickvän. Fast det är gott och vara lortig ibland tycker jag! Ska måla om mina tånaglar nu. Det är verkligen ett måste! Finns det något fulare än omålade tånaglar? Jag måste ha nagellack på mina tossingar, det går inte annars. Och vid 7 ska vi äta middag, ska bli mumsigt, är verkligen vrålhungrig. Kanske till o med hungrigare än folket i Afrika!

 


Madonna

Hur cool var inte Madonna förr då? Fuckin' raw!

Fortfarande aj

Min vrist gör fortfarande ont. Hur länge är en vrist stukad egentligen? Visst det har bara gått 2 dagar men ändå... Nu tänkte jag kliva in i duschen och lite senare ska jag och mamma äta middag. Jag är sugen på grekiskt idag! Så får väl se vad det blir. Förresten, köpte ett par boots häromdan. Dom är supersköna och coola tycker jag! Tar en bild sen så får ni se!

Hoppas ni har en chill sunday! Det kanske lutar åt luckan för många? Jag är lite sugen måste jag erkänna.


Duschen var det ja, hej svejs!

P3 GULD




Glodde nyss på P3 GULD galan på tv och då sjöng Anna Ternheim denna. Så bra!
Detta får bli det sista inlägget denna otroligt sega lördag... pjuhh..... Imorgon är jag pigg, fräsch och redo för söndag! Men just nu skulle jag inte ens gå ut för och visa mig och träffa folk för miljoner.

Gooooooodnaaaaaaaaaaatt!!

Aj

Kvällen igår var riktigt lyckad! Maten smakade bra och jag fick jättebra och fina presenter, TACK mina underbara vänner! Sen gick vi såklart till Diamond för en drink och sen in på Lounge. Men då var Janni tydligen för full så vi fick gå till parkan istället. Men det var inte fy skam för musiken var riktigt bra! Jag är iallafall riktigt nöjd med kvällen! Men runt 4 snåret påväg mot nattamaten så vrickade jag såklart foten. Men jag tar det som den hårda och coola kvinnan jag är och struntar i det. Inte ska man hänga läpp över en sån sak när man haft så kul! Har typ sovit 5 timmar högst så det känns i kroppen idag kan jag lova.



peace

Pudrar

Jag och Fisen ska snart börja med maten. Innan gjorde vi efterrätten och ville helst äta upp allt det goda själv! Men vi tog våra förnuft till fånga och tänkte på våra vänner som säkert också gärna vill ha! Fick jag med mig 2 tunikor hem idag också. En svart som jag tänkte ha ikväll!

Dags att börja göra iordning sig och pudra på sig sitt partyface!
Ses på avenyyyyyyn!



Tidigt firande


Godmorgon allihopa!

Igar korde taxin, aven kallad pappa mig till Fia. Vi kopte godis. Ja jag vet att jag ar inne i min nyttiga period. Men om man ater SA nyttigt sa kan man faktiskt toppa det med lite godis. Det ar iallafall min teori. For skulle man rakna kalorierna sa kunde jag latt tryckt i mig en pase chips med =) och sa hyrde vi en film, "Cleaner" hette den. Helt ok!

Snart ska vi ner pa stan. Jag vill hitta nat snabbt pa stan som jag kan ha pa mig ikvall. For ikvall kommer tjejerna till mig pa middag for att fira min fodelsedag lite tidigare. Fyller egentligen pa tisdag. Sa istallet for pa tisdag eller helgen som kommer sa tog jag denna helgen istallet! Sa efter stan ska vi hem till mig o forbereda maten. Nya recept sa jag hoppas att det smakar!!

Later!

The one and only



Jag och Fia hittade denna och det var kärlek i första ögonkastet! Det är det roligaste, sötaste och bästa jag sett på länge! Valpen är så rolig när han gör sin grej och ser så fruktansvärt mysig och gosig ut!!

Armani



Victoria får 24 miljoner dollar för att posa lite naket! Det hade jag nog också gjort om jag fick dom pengarna!

Blonde vs brunette

Nu kom jag precis hem från frissan! Och jag blev verkligen superduper nöjd! Nu är håret brunt, friskt och fräscht igen! Och så luktar det alltid så himla gott med! Sol ute och nytt hår - lovely!! Konstigt nog tyckte inte min goa frisör att det var så slitet så det var ju bra! Här kommer 2 bilder. Den nya färgen gör sig inte riktigt med solsken och blixt men men!

Före:



Efter:





Solen skiner på mitt nya hår

När jag vaknade imorse och tittade ut genom mitt fönster var det solsken som mötte min blick, hur underbart? Underbart!


Psssst!!

Hörrni! Imorgon bitti brummar jag iväg för att finslipa manen! Kommer kännas så ovant i början, men det gör det ju alltid. Men skönt ska det bli! För och efter bild kanske ni får här imorgon om jag orkar och hinner! Dags att krypa till kojs tror jag...

Natti natti!

Nullah

Kom precis hem, har varit och sett Australia på bio med pappsen. Vill ni se en äventyrlig och mysig film så tycker jag ni ska gå och se den. Visst, den var inte Gudfadern men jag gillar när det händer mycket i en film och såklart lite kärlek. Skadar inte heller att Nullah, den lilla pojken i filmen är så sockersöt så man kan glo på han i timmar! Och väldigt mycket ögongodis fick man när en svettig, smutsig, brunbränd och vältränad Hugh Jackman rider runt på sin häst och bara är allmänt snygg. En helt okej film om man inte har så mycket att göra helt enkelt.





 

slappt



En gammal goding



Rundar av denna tisdag med denna gamla godingen. Gud vad många minnen man har till denna låten. Fint att kunna tänka tillbaka när man hör en låt. De har starka krafter som gör att man antingen blir ledsen, arg, glad eller kanske berörd. Det är härligt! Förresten så spelar Oasis i Scandinavium den 25te januari om ni är sugna på o se dom!


Godnatt folket!

.

Kolla vad smal han i filmen Kocken har blivit. Och var inte han med i den där svenska filmen som han författaren som påstår att det är hans liv det handlar om? Vafan heter den?



Denna hittade jag bland bilder från Guldbaggegalan. Snacka om att det är större och mer glamouröst i USA. Våra kändisar är inte alls lika uppklädda till tänderna. Tråkigt, men så är det i lilla Sverige också.

.


Vad blir det för mat?

Lax med blandade grönsaker blir min middag idag!


Vad har hänt med vädergudarna?

Vaknade sent idag, somnade sent inatt av någon konstig anledning. Borde somnat vid 9 på kvällen så lite som jag sov kvällen innan. Och så vaknar man upp till detta trista pissiga väder! Är vädergudarna sura eller orkar dom helt enkelt inte ge oss lite sol eller iallafall lite ljusa dagar? Och inte såhär gråa, dimmiga och deprimerande dagar... Usch vad deppigt! Kunde jag lika gärna sovit lite till. Men jag måste städa lite innan pappsen kommer hem imorgon och senare ska nog jag och Jacob träna. Min första träning någonsin!! Både coolt och spännande!! hahaha!

Dags att trycka i sig något att äta! Och förresten, min frissa, den fixar jag på torsdag! Velepanna I know! Men jag var inte så sugen igår när jag sovit 5 timmar dagen innan och festat och lukta gammal alkis i munnen och sitta i NKs frisörsalong men dom mest starkaste lamporna i världen. Värsta strålkastarna och så ser man rakt igenom ens bleka trötta ansikte. Så jag ändrade tiden! Så på torsdag kanske ni får se en bild!


Ciao!

Ja tack


Finkan

Gårkvällen (säger man så!?) blev riktigt lyckad! David som fyllde 25 hade ingen aning om att vi skulle komma så han blev verkligen överraskad! Så det var roligt! Sen blev man sugen och då blev det lite öl, jääättegoda kannor med shots som smakade som surt godis - smaskigt till tusen! Och sen luckan såklart! Men vi hängde mest i rockbaren och tog det "lugnt". Och sen när vi var påväg ur en svart-taxi ser vi blåsirener och självaste polisen bakom oss precis där jag bor. Jag höll på och göra nr2 och trodde vi skulle komma till finkan för att vi både var fulla och gjort något olagligt. Så en polis sa att jag skulle gå ur bilen och frågade om det rörde sig om svartjobb och om vi skulle vittna om det behövdes. Men vi kände han som körde lite halvt så jag sa det och både jag och Jacob sa att vi inte skulle vittna om detta och sen åkte dom iväg efter att han hade fått visa upp sitt körkort och dom visste att dom inte hade så mycket att gå på, snarare nada.

Nytt i garderoben

är detta skärpet som jag köpte häromdan i en Second Hand affär för endast 85 spänn!




Dagen med stort D

Yes, det är det imorgon! För då ska jag klippa och färga mitt svinto till hår! Och oftast är man ju nöjd när man går ifrån hårsalongen och det känns så skönt att fått ha gjort ordning sitt hår. När håret är snyggt och mår bra, mår man själv jävligt bra! Och det hoppas jag att jag kommer göra imorgon. Känns alltid som att dom klipper det för kort, men när andra ser det frågar dom om jag ens varit hos frisören. Men som sagt, superskönt ska det bli! Hår är viktigt! Iallafall för mig! Det märker man bara om någon har en fruktansvärd frisyr fast kanske ett snyggt ansikte. Då förstör frisyren hela den personens utseende. Synd men sant och en del förstår inte det. Babbel babbel babbel... Nu ska jag ta mig en frukt för att jag är så himla nyttig och sen pudra näsan inför partajet!

Denna hårfärgen och kanske denna kropp ;)
Bild tagen från H&Ms hemsida.

Old but cute



Tjingeling gott folk!

Kom hem till min kära lägenhet nu! Har varit på vift i över 1 vecka nu tror jag. Sovit borta hela tiden. Så det var skönt att bara få komma hem. Duscha i sin egen dusch, ta på sig mina andra rena och fräscha kläder och få sova i sin egna säng i natt. Ahhhhh! Borta bra men hemma bäst som det så klyschigt heter, men ack så sant!

Ikväll trodde jag det skulle bli lugnt men nu ska jag och min älskling på ett överraskningspartaj för hans bror som fyller 25 ikväll! Och luckan är ju som många vet ikväll så det blir väl inte så lugnt som hade trott. Och den vita helgen jag skrev om, gick ju i spillror i fredags - första dagen på helgen. Haha, självdisciplin? Ja visst!

Puss & Kram Skumbanan som den tjejen som skriver alla park lane sms så käckt brukar skriva!



Chill

Middagen pa hard rock var jattegod och trevlig igar. Och vin drack vi. En middag ledde till att man ar valdigt seg idag. Vi motte upp Emelie pa Excet och sen gick vi till Diamond. Vi som skulle kolla film efter middagen och vi som skulle ha en vit helg... Ikvall blir det iallafall film och massa godis. Klubb 400 pa Storan lockar lite, men det blir inget med det.

2 dagar tills jag ska fixa kaluffsen! GOOOOTT!!

Hello you!


Skulle ju bloggat nar jag kom till Fia efter vi hade atit hos Jacobs mamma. Men vi brukar alltid ga in pa nagon annans internet, snale Ake I know, men mycket softare o ligga i sangen an att sitta vid ett bord eller hur? Men nu har PW, som han kallar sig, blockat oss! Saaa irriterande! Det ar nastan alltid sma saker som ar mer irriterande an stora tycker jag, tycker inte ni det? Sa nu sitter jag har vid skrivbordet. I-landsproblem!!

Ska snart trippa ner pa stan och mota mamma och fika lite. Sen ska jag tillbaka hit till Fia, pudra nasan lite och sen ska jag, Fia, hennes mamma och min kara mor ata pa Hard Rock ikvall! Mycket gott och trevligt ska det bli! Och efter det blir det hem till Fias sang, myskladerna och film. Vi ska forsoka halla en vit helg denna helgen. Kommer kannas bra ikvall och imorgon, men sen kommer sakert luckan pa sondag locka... hummm... We'll see!

Sugen?

Checka isåfall in Mischa Bartons headbands kollektion ------> http://staceylapidus.com/mischa-preview2.cfm



Killar kolla hit!



Gubben till vänster är ju en riktig skön lirare! Det är såhär ni ska klä er boys!

Utsvulten

Jag och min prins vaknade 3 idag! Helt sinnes.. Och han är inte lika fancy som alla oss andra och har ingen frukost hemma, så jag sitter här helt utsvulten och näst intill utmärglad. Men smal blir man! WOOOHOOOOO! Snart ska vi ta våra trötta arslen till hans mamma och köpa med oss mat ifrån "Kejsaren". Gooott är bara förnamnet! Efter det dissar jag min kära man och trippar upp till Fia. Skriver när jag är hos Fisen!

Köldskador

Bad bad bad uppdate today! Men man kan inte vara bäst jämt, right?
Jag och min älskling gick ner till vår älskade thai i hörnan och åt frukost/lunch. Sen åkte vi in till stan och Jacob fick shoppat lite. Och inte jag! Det ni! Idag var jag bara rådgivare och stöd åt honom i de svåra besluten. Sen var vi sugna på bio, så vi såg Yes Man med Jim Carrey. Den var faktiskt rolig och helt ok! Och sen blev den en egenmixad sallad på Mix It, supergott och nyttigt! Ett tips om ni vill äta en god sallad till lunch t.ex. Kan knappt skriva detta inlägget för mina fingrar är helt stela av kylan. Hur kallt är det ute egentligen?? Borde finnas en maxgräns! Nu är det dags för en Varma Koppen och en film.

Ciao

10 liter svett

Kom hem nyss ifrån stan, sitter här och äter en sharonfrukt och är helt slut.
Klockan 12:45 stod jag och mina tjejer och väntade på att få komma in på NK. Nästan lite löjligt men iallafall.. Visst fanns det en del schyssta saker men inte många "wow". Hittade ett par jeans, det var det enda. Sen blev det lunch på Sense och nu är jag på trygg mark igen. Folk blir som Hitler gånger 10, köerna är oändliga, man svettas o svettas, blir irriterad och orkar tillslut inte kolla efter något alls. Snart ska jag och min man äta lite tapas och gosa ner oss.

Hoppas ni har en mysig tisdag!

Avslutar med denna


Dagens outfit






Halsband: Blandat
Flanellskjorta: Forever 21
Lack dunjacka: Debenhams
Kaninhalsduk: Från Dubai


Smsa och vinn!

Vill du ha en ny väska? Klart du vill ha det!
Då tycker jag du ska gå in här -------> http://kanal5.se/klingsselection

Good luck!

Hemma

Idag fyller som sagt min lillasyster år! GRATTIS GRATTIS! 16 år och mognare!? =) Så ikväll ska vi fira henne på en italiensk restaurang i Linné! yummie yummie! Finns det något bättre än mat? Nä skulle inte tro det! 

Kom hem precis till fastklistrade vinglas på bordet och i hallen?! och ölflaskor. Men det var inte så mycket som jag trodde. Kände mig måttligt fräsch på bussen hem nu från Fia. Torr mascara och gammalt smink och partykläderna på sen i lördags. När man känner eller snarare är så äcklig så känns det som hela bussen glor på en! 

Dags för en dusch och skrubba sig nu tror jag nog!



i en annan lagenhet

Sofia ska trippa ivag till luckan en snabbis for o saga hej da till 2 vanner som aker till Belgien. Men jag kanner att jag inte orkar med fulla manniskor helt spiknykter. Kommer bara bli irriterad pa dom och tycka dom ar jobbiga =) sa jag ska ta mig lite chips o graddfil och titta pa tv har i hennes rum nu tankte jag. Sen ska jag sova! vi kom hem halv 7 imorse, sa aven fast vi chillat hela dagen sa har vi inte fatt sa mycket somn inatt sa det ska bli skont att fa sova ut. Imorgon fyller min kara syster ar! Eller snarare nu - grattis systeryster! Dags for att trycka i sig lite kolhydrater! Hors imorgon!


Ciao!

Trottheten skoljer over en

Nu ligger jag i Sofias sang och blir argare  och argare pa denna javla mac-datorn. Skaffa aldrig en san har. Inget sitter dar det ska och den ar alldeles for komplicerad. Iallafall just nu =P Pa tvn ar det barnprogram, da inser man att det ar tidigt som fan pa morgonen eller verkligen dags att sova.

Puss och Godnatt pa er!

Om några timmar...





-tacos.alkohol.musik.underbara vänner.dans på parkans stolar?-


Mr. Sun

Man vaknar upp, solen försöker leta sig fram genom persiennen, man drar upp och ser ett glittrande täcke över havet. Det är härligt det! Man märker verkligen att man blir piggare och mer positiv när Mr. Sun är här och jag välkomnar han med glädje!

Ikväll blir det tjofadderallanlej med mina flickor! Jag hittade massa öl i kylen som någon hade lämnat så snällt till mig efter nyårsfirandet. Då slipper jag ta mina små räkben som Sara så fint kallar dom till systemet. Jag ska ju bli hurtig och inte bli glad för att slippa gå till systemet som ligger typ 5-10 min härifrån? Fast jag måste faktiskt gå ut från lägenheten, måste slänga soporna, alla glasflaskor sen nyår och hämta posten. Fan då... =)


.


Just nu myser jag i fotöljen med ostbågar, tvn och världens skönaste duntofflor.
Vilar levern inför morgondagen och det känns faktiskt väldigt skönt!

Sleep tight folks!

Juliana Jabour

När vädret blir liiiite varmare här i hopplösa Sverige kommer jag ha bara ben (eller kanske ljusa strumpbyxor), boots och klänning eller någon schysst tröja/kofta.

 
Designer Juliana Jabour Brasilien


Brownie


Det blir till att ringa min frisör på måndag och boka tid! Nu måste det VERKLIGEN klippas, annars måste jag klippa av mig hela kaluffsen och det vill jag icke. Man kan jämföra mina toppar med svinto! Har haft mellanblondt nu hela sommaren. Och är nu sugen på mitt gamla vanliga jag - mörkbrunt!


Som ni ser är det inte jag på bilden utan Mischa Barton om ni inte visste det.
Men ungefär såhär ser det ut nu och snart kommer det typ se ut som på den
högra bilden.

R E A

På tisdag klockan 09.00 är det förförtur för Er som har den såkallade svarta NK nyckeln och 13.00 är det förtur för Er som har den såkallade vita Nk nyckeln. Tönterier. Men iallafall.. Spring dit och knuffas om ni har någon utav nycklarna och checka in rean! Det ska jag och mina tjejer göra iallafall! Vi ses kanske med allt slit och ryck bland kläderna!


blackandwhite



ILoveShoes


Här har ni mina bebisar! Jag pussar på dom när jag kan och vårdar dom ömt! När dom sitter på mina fötter mår vi båda väldigt bra och då vet jag att detta kommer bli ett bra år! Varsågoda och njut!




2 meter långa spiror

Antar att nästan alla tjejer i hela Sverige såg Victoria´s Secret showen igår på 3an!? Den catwalken är alltid den bästa, den mest påkostade, den mest inspirerande och den mest flirtigast! Det sprudlar från början till slut! Och de modellerna är ju de snyggaste modellerna. De andra modeller som finns för dyra kända klädesmärken kan ju se ut som jag-vet-inte-vad. Men de borde ha skippat det som var emellan då och då. När modellerna gjorde bort sig som "skådespelare". Det vara bara blåst och fel, onödigt och pinsamt.




Lycka


Solen har äntligen hittat tillbaka! Och de första dagarna på året kan ju inte bli annat än lyckliga! Kanske inte för alla - men alla kan iallafall bli lyckliga av solens härliga strålar som sträcker sig överallt och mot ens hud.


Denna tog jag uppe i Lofsdalen nu i jul.

2 0 0 9


Redan 2009! Tiden går som alla vet så himla fort! Man hinner knappt tänka på vad man vill göra eller vad man vill åstadkomma under året innan ett annat hinner ifatt en!

Det blev som sagt dinner hemma hos mig igår! Vi lyckades väldigt bra måste jag erkänna. Så en klapp på axeln till oss! Och vid 12-slaget gick alla ut på min balkong, njöt av utsikten och dess konstverk på himlen, par pussades, alla kramades, skålade i champagne och vips så var det ett nytt år! Nyårslöften? Undra om folk verkligen har nyårslöften och försöker hålla sig till dom till 110%? Det tror fan inte jag. Känns som att man kan väl ha mål i livet även fast det inte är nyårslöften. Vill man träna, så har man det go:et i sig, vill man resa så jobbar man flitigt och sparar pengar och vill man börja plugga så börjar man plugga för att det är kul och inte för någonting annat. Så fuck the promises och gör vafan du känner för istället!
 
Tog massa bilder igår. Men vet inte vart min syster har lagt sladden. Så jag får återkomma kära ni!

Och 2 saker som är det bästa idag: Soligt och fint väder ute OCH jag är inte bakis!! Woohooo! Vaknade hyffsat tidigt och städade som om Hitler vore bakom mig! Så nu är det fint igen! Ska försöka få bort lukten i lägenheten också, det luktar som en alkoliserad gammal rökares mun här inne typ.

Lyckligt 2009 till er!


RSS 2.0