Jabadabadoo!

Sotade ögonen idag och det blev ändå helt okej. Annars brukar det lätt se ut som att man pundat i 10 år!.
Smycken är på, kläderna är på, skorna och väskan är valda, ölen är i påsen - allt är kirrat och klart! Nu köööööör vi!!!

Dance with somebody

Var och köpte en liten present till Marie. För tack för inbjudan och maten hon ska bjuda på. Det blev två svarta lack liknande ljus och 2 silvriga.
Har precis kört Jacob till hans jobb nu och jag ska börja göra i ordning mig snart. Ska vara hos Marie redan halv 7, 7.
Och samma visa varje helg, what to wear??? Men men, det brukar lösa sig varje gång!

Hoppas ni har en rolig lördag!

Vi ses kanske ute på ett svettig dansgolv och kroppen fylld med behag ;)


Puss! 

Lördag


Ikväll ska jag hem till Emelies syster Marie. Hon fyller år om någon vecka, men då är hon i Thailand så det får bli att fira henne ikväll istället! Det ska tydligen bjudas på plockmat och det tackar jag inte nej till! Ska bli gott att njuta av den goda ölen och få känna sig salongsberusad igen! Det är livskvalité!
Eftersom det enbart är äldre tjejer med ikväll så antar jag att det blir Nivå eller Lounge. Eller Lounge(s). Så töntigt. Men iallafall, kul blir det vilket som! Hoppas bara en lill-skit som jag kommer in!
Var ett tag sen man var på älskade parkan nu! Iallafall en lördag. Jag var där förra söndagen, men då är det ju spritluckan!
Har man varit på parkan sen man var, hmmm.... 17 år så börjar man tröttna! Fast jag måste medge att jag gillar det. Stort, bra musik och lite blandat med folk! Men just nu är jag mer sugen på andra ställen. Park Lane sviker aldrig, det finns alltid kvar!

Nu tänkte jag klä på mig och ta mig en promenad!

Read me

Det här är min bibel! Framför allt ELLE! Men dom andra fick komma hem idag med!


Hemmakväll

Har precis mumsat mat. Gud vad det är gott med mat! Jag älskar mat. Jacob tycker jag är så rolig som kan prata om mat i timmar, förklara, demonstrera, tänka på och njuta. Jag skulle vilja bli matkritiker. Fatta vad soft! Åka runt och äta på olika restauranger och bedömma. mmmmm......

Sussi kände sig lite halvdålig. Så det blev inget mys med henne ikväll tyvärr! Hoppas inte du blir sjuk gumsigum!
Så det blir att mysa med pappa och Elin som kom hem ifrån Borås. Inte så illa pinkat det heller, som min farmor brukar säga!

Rätt så skönt att ladda batterierna tills imorgon! Fy bubblan vad kul det ska bli!
Meeeen, ett stort minus, är att jag glömt klacka om mina ankelboots. Fan Fan Fan. Så störigt när man verkligen vill ha något och så får man tänka ut något nytt för det går inte med det man ville ha. ARRGGHH!!!! Ska försöka lämna in dom imorgon och säga att jag måste ha dom samma dag. Skomakar'n kommer väl skratta mig rakt upp i ansiktet.


.


Min hy i ansiktet är inte min bästa vän just nu. Pannan är helt rödflammig och super duper mega torr! Fattar icke!? Jag smörjer och smörjer. Men jag och min kära far ska till Kungsmässan snart. Han ska hämta ut sina nya brillor och då tänkte jag köpa en kräm på apoteket med mycket fukt i, för denna jävla torrhet ska fanimej bort!
Och när jag stod och duttade på lite bronzingpuder just så tänkte jag att jag var tvungen att tvätta rent mina borstar.
Och det gjorde jag med shampoo och gissa om det behövdes! Från ena borsten kom det massa brunt och något grått och från den andra massa rosa. Lagom fräscht!! Men nu är dom rena och fräscha igen!
Det måste ju göras rätt regelbundet! Annars bildas det massa bakterier!
Och man ska antingen hänga upp dom så dom torkar, så att det blöta inte fastnar inuti borsten, då kan det bli äckligt en längre tid som man inte märker. Eller lägg dom på en handduk och rulla ena kanten så dom lutar lite.

Jag gjorde såhär:


TGIF

Thank God It's Friday!

Åh det känns som om solen belönar mig efter all slit! What a wonderful friday!
Nu fattas bara en grym partylåt, Sussi och kanske fler goda vänner som är på and some alcohol, då toppas denna soliga dagen! Fast kanske inte just nu. Allt det där ska infalla när mörkret kommer.
Tänk vad låtar kan göra för en. Ledsen, glad, sprallig eller minnen.
Är man lite halvseg och känner 50/50 för utgång och sedan sätter på en skön dängare, då ändras det totalt tycker jag!
Då känner man 100% för utgång! Knepigt det där. Men bra på ett sätt. Bra för dom som har beslutångest. Sätt på den bästa partylåten ni vet och häng sedan med ut och gör stan!

Nu tänkte jag laga en seg kladdkaka. Pappa hade lagt fram ett recept så jag antar av gesten att han vill ha den bakad! Och det gör jag så gärna!
Att inte jag öppnar ett Bageri. Så mycket som jag älskar godsaker i alla dess former! Fast det är väl snarare så att jag inte borde öppna ett bageri om jag älskar godsaker så mycket!



Här har ni receptet om ni nu skulle vilja baka den!

Ingredienser


50 g smör
2 st ägg
2 dl strösocker
1 dl farinsocker
0.5 dl matolja
2.5 dl vetemjöl
4 msk mörk kakao
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 nypa salt
50 g mörk kvalitetschoklad 70%


Gör så här


1.
Sätt ugnen på 175 grader och smält smöret.

2. Smörj och bröa en form med löstagbar botten.

3. Vispa ägg och socker poröst.

4. Rör ner smör och olja i äggsmeten.

5. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker, salt och vänd ner i smeten.

6. Häll smeten i formen och strö över grovt krossade chokladbitar.

7. Grädda kakan i cirka 30 minuter. Pudra med florsocker och servera såklart med lättvispad grädde.


Wii

Titta här vad pappa hade köpt till mig här om dan!


Ett nintendo wii

Så nu jävlar ska det spelas! Och jag ska klå upp Jacob i varje spel, moahaha!
Han är världens sämsta dålig förlorare. Men lycka till säger jag till mig själv
för den jäkeln är duktig må ni tro! Men jag ska sitta varje lediga minut och spela
Mario! Måste köpa det spelet bara. Jag älskar Mario! Världens roligaste spel!

Slutkörd

8 timmar sen jag uppdaterade. Jag är ingen bra och trogen bloggerska. Nu är ÄNTLIGEN lägenheten tom, städad och klar! Halleluja säger jag bara! Har legat i sängen, mumsat godsaker och kollat tv efter städningen. Min kropp är tömd på allt just nu. Kroppen och hjärnan vet att det är slut på allt fläng så nu slappnar den av och herre vad jag känner av det. Noll energi. Gud vad jag har tjatat om hur trött jag är hit och dit. Nu får det vara nog, även fast jag är helt sinnessjukt trött och orkeslös =)

Imorgon är det fredag! Blir nog lugna gatan. Men Sussi, my baby, är sugen på utgång och vin. Men jag ska ju ut på lördag och köra all in då.... Hmmm... Får se hur jag känner mig imorgon ;)

Nu börjar CSI och jag måste gå tillbaka till min älskling. Jag hör hur han suckar högt för att han tycker jag är en datanörd.



Puss!

Skrubbning på G!

Tiden rann ju iväg så nu måste jag gå och städa lägenheten! Det kommer väl ta några timmar, blääää!!




26/2-09

Tänkte skriva ett inlägg för ungefär 2 timmar sen. Men fastnade på en blogg där en kvinna som är 34 år och har fått diagnosen hudcancer. Och det i sin tur har lett till fler tumörer i kropp och hjärna. Hon har antagligen bara några månader kvar att leva. Om inte en ny behandling kan mirakulöst rädda henne eller ge henne fler månder.

Jag läste sida upp och sida ner och glömde helt av tiden. Man sitter och blir helt tagen och berörd.
Visst, det är svårt att hela tiden tänka på att man ska vara glad för att man är frisk, har en underbar familj, en fantastisk pojkvän, supergoa vänner och ett gott liv. Men någon gång måste man stanna till och verkligen vara tacksam. Tänka på
hur man mår, hur man lever och vilka man har i sitt liv, i sin närhet. Vad som verkligen betyder något.

När man får en sådan här stor inblick i livet, när man läser eller ser sådant här, man får en vägg framför sig skriver hur livet verkligen kan se ut. Då tar det emot att man bryr som om de mest ytliga sakerna. Men samtidigt är livet som det är. Det ska vara fullt med skratt, sorg, lycka, motgångar, gråt, ilska, tacksamhet, unna sig och mer där till.

Denna kvinna, Sabina, http://mittlivsabina74.blogspot.com/ är helt otrolig! Man är nog verkligen starkare än vad man tro i sådana här motgångar. Det kan handla om cancer. Det kan handla om att dumpa/bli dumpad. Det kan vara små eller stora bekymmer. Vad det än är så klarar nog de flesta sig igenom det. För det är så livet också kan se ut - man är ibland besegrad. Men trots en viss besegring har man sin osynliga sin sköld och fightas ändå!

Var glada för den ni är. Var lyckliga för de nära och kära ni har runt omkring er. Var tacksamma för att ni är friska.

♥  

.Over And Out.

Min rygg är värre än en gamlings rygg med skolios. Mina leder värker. Mitt hår är i en enda röra. Jag.orkar.knappt.skriva.detta.inlägget.så.trött.är.jag.i.hela.min.kropp.
När jag mitt i allt bärande och kånkandes så såg jag att mina naglar är i en enda röra. Dom ser förjävliga ut! Torra, spruckna, något genomskinligt naglack som bara är en liten torr prick mitt på nageln. Jag måste fixa dom i helgen. Ingen idé och göra det förens allt är klart. Men iallafall! Jag klagar över att jag har fula naglar. Ont i kroppen. Trött. Orkar inte gå upp till jobbet osv. Vad fan har jag och klaga på egentligen? Tänk på alla andra Julia för en liten sekund. Mina små problem är bara en piss i Mississippi. Fast å andra sidan kan man inte tänka att man inte får tänka för andra har det sämre. Ibland får man faktiskt vara ynklig och klaga.
Nu är vi iallafall klara med allt! Nu är lägenheten tömd! Imorgon ska det städas. Åh döda mig.......
Men snart är det L Ö R D A G!!





Godnatt alla ni!



I smell sex and candy



Denna hörde jag när jag körde som den rallyförare jag är till Janni igår. Bandit Rock - 104,8 har blivit lite av min favorit radiokanal just nu. Vissa hårdrockslåtar är väl si sådär och ibland blir man ju rädd när dom vrålar ut sina verser!
Men annars är det en skön mix av gamla och nya rockisar.
Jag har säkert blivit helt påverkad av att hänga på Diamond jämt och ständigt. Visst stället luktar urin, men sen blir man van med lukten. Så nu är pisslukten nästan lite hemtrevlig, mmmmhhh! Näe men det är en skön stämning, oftast sköna människor, skönt att inte behöva tänka på varenda liten detalj, utan bara sitta på de slitna gamla bruna lädersofforna, hinka öl, och ibland byter man några rader med en gammal snubbe från Skottland på en knacklig engelska. Och det bästa till sist! Min mumsisnutt jobbar ju där ♥

Give me energy!


Jag sitter här framför skärmen helt tom i både hjärna och kropp.
Idag gick jag upp 7. Min ögonlock var tunga som bly. Att se sitt bleka ansikte gjorde inte saken bättre heller. Sitta på balkongen och gassa varm vårsol - ja tack! Sen använde jag kroppen hela dagen idag. Kom hem för 1 timma sen. Och innan idag har det verkligen varit full rulle, i 1 ½ vecka. 180 km/h varenda liten ynka minut. Till helgen ska jag glatt klunka alkohol och le åt livets goda! Tjofadderittan vad roligt jag ska ha! Låter som jag ska vara ensam. Men så är det faktiskt inte. Berättar mer om helgen i helgen.

Nu säger jag hej då för denna dagen....


Det har MINST sagt varit en busy day, jesus...  Upp 8 och sen dess har det gått snabbare än på en Formel 1 bana.
Det var mysigt att träffa mina små söta vänner innan iallafall. Semlan mumsade vi i oss i rekordfart och munnarna gick i ett, som vanligt. Ingen har ordet utan alla pratar i mun på varandra, haha... Och sen kollade vi på "Den rätta för Rosing" Varför förstör människor sig med att fylla läpparna tills det ser heeelt onaturligt ut? Fyll dom så dom ser hyffsat naturliga ut och en bra form. Men hennes är ju helt åt helvete fula. Formen, storleken och ja, allting. Synd tycker jag. Men uppenbarligen tycker hon att det är megasnyggt!

Nu ska jag ta mig lite té! Sen är det Mr. Tv och Mr. Bed som får bli mina polare ikväll. För här finns ingen Jacob. Han är på andra sidan vattnet, buhu....
 
Ska förresten jobba imorgon! Jaha, vadå då tänker ni? Men eftersom jag i princip är arbetslös så är detta värsta grejen för mig. Det ska näst intill bli kul o jobba. Som sagt innan, då har det gått för långt....

Hoppas ni tryckt i er en semla idag! Är det fetto-dagen så ska man fanimej svulla med gott samvete. Hur många centimetrar man än har runt midjan!


Tjing och Go'Natt! 

PUSH me and then you touch me...

Detta tåls ju definitivt att tänka på!


Fet Tisdag

Idag är det ännu en dag med massa saker att göra! Jag och pappsen ska:

♦till IKEA, hitta någon slags hylla till sängbord åt mig.
♦Köpa en till gardin till mitt rum.
♦Handla.
♦Hämta upp Jacob, köra till posten och hämta ut hans efterlängtade paket - ett mixerbord. (Jag kommer inte få se röken utav honom på dom närmsta veckorna misstänker jag....)
♦Köpa de godaste semlorna enligt mig. Aldrig tyckt om semlor innan men ett bageri i Majorna gör dom så goda! Istället för tjock mandelmassa så är den helt krämig på nå vis. Lite tjockare än sirap typ. Svårt att förklara - måste upplevas!
♦Fixa det näst sista i lägenheten.
♦Brumma iväg till Janni och mumsa semla och mysa med massa prat och skvaller förhoppningsvis!

Nu måste jag duscha! Mitt hår är fetare än bi vax, inte så värst gulligt! Man vill ju inte att min kära fader ska skämmas på IKEA över sin nu rätt så äckliga dotter!


Happy fettisdag på er!
Ät för helvete mycket semlor nu och gotta till er!
By the way, en semla är 300 kalorier och 15gr fett. Bara så ni vet, haha! =)

P.S.


Godmorgon!
Läste precis GP:s P.S. som är på baksidan av 3ans tidning ni vet!?

Apropå alla dessa bloggar!


"Aldrig har så många med så lite att säga skrivit så mycket för så få!"

Haha, och det stämmer ju verkligen in på rätt så många. Inte på Blondinbella och alla dom andra stora bloggerskorna kanske.

Jag håller verkligen med citatet samtidigt som att jag tycker att även fast man skriver om helt ointressanta saker så är det ändå på nåt vis roligt. Skriva ihop något hey baberiba och så var det klart. Skönt att inte behöva vara dö-seriös hela tiden.

Dåligt utav mig!

Jag sa att jag skulle blogga, men har bara bloggat en gång idag. Men har burit, kånkat, svettats och släpat på massa saker idag. Så jag har verkligen inte haft tid! Men snart är vi klara och det ska bli så himla skönt!! Imorgon är det ut och handla lite saker och bära det näst sista som finns i den andra lägenheten. Sen på kvällen ska jag hem till Janni på té och mys. Janni stackarn har stukat foten och går på kryckor, så det fick bli en fika hemma hos henne. Men det är mycket mysigare ibland. Och sen har inte jag varit i hennes lägenheten än, så det blir 2 flugor i 1 smäll.

Näe, mina händer, armar och kropp värker. Feta träningsvärken imorgon kanske!?
Nu té, pjyamas och tv.


Hoppas ni haft en skön måndag!

Natti Natti!

I told you so

Text tagen ifrån Sofi Fahrmans blogg

"Modeveckan är över. Men i min iPhoto lever den kvar. Jag har en mängd bilder som jag inte visat för er ännu. Ni vill säkert veta vilket puder som användes mest under veckan? Svaret är MAC's Mineralize."



Jag har det i mitten och jag har skrivit om det innan. Så spring o köp!

Back!

NU har jag äntligen fått internet igen. Dom la ner bredbandet pågrund utav flytt och grejer. Men nu har vi installerat datorn och nu är jag back in business!
Även fast jag varit borta så har ni ändå gått in på blogg. Tack för det =)
Nu har jag och Jacob köpt gotta för 100 riksdaler. Nyttigt javisst! Vi ska kolla Nip/Tuck och mysa nu!
Har en del att göra nu i dagarna men jag är tillbaka imorgon igen ändå!

Puss

By the way....

...gick in på min egna blogg nu. Och fan vad liten min text är! Ser ni ens vad det står? Jävla syn ni måste ha isåfall!
Jag vill inte ha en rosa vanlig bloggsida som kom för 3 år sen. Jag vill ha en egen design. Måste checka runt om någon kan hjälpa mig. Visst rosa är gulligt, men inte min grej. Och jag vill inte ha något gammalt och redan använt av tusen andra.

Aja! Det var bara det jag ville säga! Hej då!





Råtta


Tittade precis klart på Uppdrag Granskning på ettan. Jag förstår ingenting. Så jävla hemskt. Och så jävla arg blir man. Men jag orkar inte rabbla upp värsta grejen här om hur jävla dåliga socialförvaltningen är och alla andra som var inblandade, för då blir jag bara ännu argare. Ni som såg det, jag hoppas ni känner samma som jag.

"Hennes öde upprörde hela landet. Men hur gick det sedan för "Louise" och alla dem i Vetlanda som aldrig ingrep när hon levde med sin psykiskt sjuka, missbrukande pappa?"

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och slö kolla på tv. Är helt slut. Ögonen svider. Och på jobbet imorse fick jag dricka kaffe för att piggna till. Urk. Jag dricker inte kaffe. Det är äckligt. Isåfall bara en latte macchiato. Svagt och perfekt för mig som inte gillar kaffe men tar det när jag umgås med alla andra himla kaffedrickare. Vad är grejen? Fattar inte.

Imorgon bitti kommer min kära mormor och hämtar upp mig. Sen styr vi hjulen mot Helsingborg. Det ni! Hennes bror är uppfödare och min mormor ska antagligen köpa en långhårig chihuahua valp. Gissa om jag kommer gosa ner mig, pussa och stor le mest hela tiden med dom små söta rackarna, eller råttorna kanske man ska kalla dom. Ingen hund för mig. Jag vill ha en "riktig" hund. Ingen som man lätt vinglandes i mörket kan trampa sönder med lite procent i kroppen. Ingen som man kan göra lite lätt efterbliven om man ruskar tag och busar lite väl hårt med den. Men en liten sådan hund passar nog min mormor perfekt. Jag ska ta massa bilder iallafall! 

Vet inte när vi kommer hem imorgon men tror det blir lugna gatan imorgon kväll. Blir kanske ut och stampa med klackarna i peacocks soffor efter ett antal öl på lördag. Time will tell.

Hörs imorgon om jag får tid!

Imorgon är det fredag! Och nu kan jag också vara glad för att det är helg, för jag har faktiskt jobbat idag, hah!

Godnatt alla ni!


Ett ♥ till alla mina nära och kära!


Puss!

Min outfit

Om si sådär 1 timma ska jag bege mig ut i snön och kylan och mumsa indiskt. Och då ser jag ut såhär!


Slapp kavaj och t-shirt




Ljusa slitna jeans


Slitna stövlar med dragkedja och nitar.


Min päls aka björn som värmer mig ute i kylan


Pink

Nu är det fashion week i underbara New York. Och där är ett av alla "måsten" rosa läppar.
Vad bra att jag var sugen på riktigt rosa läppar för några månader sen och hittade ett från MAC på Åhléns.
Har aldrig läppstift annars, inget rosa eller någon annan färg. Bara genomskinlig Limp N' Plump från Victoria's Secret.
Men så var jag tvungen att köpa ett knallrosa och se och det var snyggt! Ljusrosa och sånt är inte min grej. Enligt mig passar det bara blondiner. Vissa färger passar vissa hårfärger. Så är det bara.




Och man kan/ska till och med ha rosa läppar och rött nagellack.
Jag har inte brytt mig så mycket om man har rosa och rött på sig. Bara om det passar ihop.
Finns ju massa olika nyanser av rosa och rött. Passar de två nyanserna så är det snyggt!
Förstår inte riktigt "hysterin" över de två färgerna ihop. Bär man upp kläder, färger etc med stil
så är allt snyggt tycker jag. Om det inte är byxor upp till armhålan från 1800-talet och ja ni fattar.



Food


Snart kommer my dad home och då ska vi fortsätta fixa med lägenheten. Eller snarare lägenheterna.
Sen vid 7 ska jag äta på en indisk resturang i Linné med familjen. Efter det blir det raka vägen hem till sängen med Jacob och bara ta det lugnt och mysa.
Man var inte pigg imorse kan jag lova! Men upp kom jag och det var näst intill kul och jobba. Ni hör ju? Då är det längesen och illa om man tycker det är kul att jobba. Visst kan man tycka sitt jobb är roligt, men då hade jag jobbat med mode eller liknande. 





Tjing så länge!  

o-u-t-f-i-t



Så skön! Så bra!


.Torsdag.Snö.Grått.19 feb.



Så därför piggar jag upp denna tråkiga dag med en bild!

Natti!

Nu ska jag snart gå upp till min underbara säng. Den är så stor att jag kan lika raklång hur jag än ligger i sängen, den är mjuk och alldeles alldeles underbar. Jag skulle på ett sätt inte bry mig om jag var fast i sängen. Som alla gigantiska människor som ätit sig så stora att dom inte kan ta sig ur sin säng. Det skulle jag gilla, för sängen är fan en utav mina bästa saker =) Tänk vad gott, ligga och kolla på sina favorit serier, filmer och program. Datorn i knät. Dip och chips bredvid en. Eller en tallrik med mat. Slipper man saker som att välja outfit varje dag, träffa människor och socialisera sig och annat sånt som är i livet. Till och med slippa gå den lilla biten till toaletten. Bara att ta en skit i sängen och så kanske någon snäll jävel kommer och tömmer. Det hade ju i och för sig varit bra. Annars blir nog min underbara tanke inte lika underbar med piss och skitlukt i hela rummet.

Nej nu börjar snart CSI Miami.


Miami Vice





Igår kväll kollade jag på Miami Vice. Fan vad coola dom är!
Grabbarna har schyssa axelvaddar på kavajerna, Ray Bans och softa
frisyrer! Och kvinnorna lika så! Och en del saker som dom hade på sig
har även vi på oss. Men mode kommer ju och går. Och gammal härlig
musik är det i serien med.

.Love.Headband.Love.






Färgerna är fina, men det är för mycket midsommarkrans över det.
Älskar dom ovan! Det ska vara mixat med flätat, lite blommor,
fjädrar och krusiduller.


Detta ska jag försöka fixa själv. Jag är verkligen INTE den händiga typen så
vi får väl se hur detta går. Kommer sluta med att jag antingen frågar en mycket
mer händigare person än mig eller väntar tills det kommer till någon affär.
Roligare att göra ett eget headband ju!




Picture


♥                                                                                                                                ♥

♥                                                                                                                                ♥

Vad är detta nu då?

Och vad är det jag ser det första på morgonen? Snö???? Fan... Våren känns så långt bort.....

Tur att det händer något om 7 veckor =D

Sjusovare

Jag satte klockan tidigt idag eftersom jag ska upp och jobba imorgon bitti, så tänkte jag att om jag går upp tidigt idag så är jag trött ikväll. Men mina ögon bara hängde när klockan ringde imorse och jag kände mig helt överkörd av den tyngsta lastbilen någonsin. Jag vaknade för 5 minuter sen, så det gick åt helvete. Det blir väl att jag sover 3 timmar i natt och så får jag vara död efter jobbet istället. Livet är hårt ibland folk!

Nu mumsar jag frukost och sen ska jag fixa och dona hela dagen.

Segisch


Förut så hämtade pappsen mig och vi åkte till vårt kära IKEA. Men hittade inte riktigt det vi ville ha, som vanligt.
Sen gjorde jag i ordning spagetti carbonara som vi smaskade på för inte så länge sen faktiskt. Blev sjukt seg efter maten så nu tänkte jag slänga mig på soffan. På torsdag ska jag jobba! Helt otroligt! Har inte använt min kreativa-jobb-hjärn-sida på 2 månader. Skandal. Men det ska faktiskt bli lite "roligt" eller mer skönt kanske. 

Hörs imorgon mina läsare!




Over and out 

17/2-09

Vad gulliga ni är som fortfarande läser även fast jag inte uppdaterar så mycket. Ibland tänker jag att det här måste jag skriva i bloggen eller det här måste jag visa. Men sen när jag sitter framför alla vår älskade skärm så blir det bara stopp, blackout och pannkaka av allting. Vet inte riktigt varför. Tråkigt. Men jag ska fanimej skriva tills mina fingrar blöder snart. Det ska trilla in så många inlägg att ni blir matta och trötta!

På tal om pannkaka så lagade jag pannkakor till min bebis idag. Han sussade i evigheter men sen väckte jag honom med pannkaks os. Och det blev tunna, ljusa och helt perfekta. Det var smarrigt vill jag lova er!


Nu ringer pappa på mobilen, så jag måste springa ut nu för han står och väntar på mig.


Puss

Måndag

Efter mycket velande så mötte jag upp 3 härliga brudar inne istan igår. Runt 22 tiden satt vi ner och svalde vår första alkohol-klunk. Efter spöktimmen gick vi upp till parkan och tog en sväng om inne på det omtalade luckan. Sen in på småtimmarna och fåglarna hade nästan vaknat till liv var det dags för fyllemat. Men inget är ju öppet på en söndag. Förutom Green, TinTin och sevvan/ 7 eleven. Så det fick bli en god toast på sevvan och sen lägga sig i soffan på Diamond och vänta tills Jacob är klar.
Nu ska jag strax åka hem till min älsklings mamma på middag. Det ska bli grymme gott!!

Dåligt bloggilibloggandes nu. Men det kommer ;)




Puss!

Börjar dagen med...


Love it!

Dags att gå in i drömmarnas värld...



Lördag

Igår var det minst sagt en rolig kväll! Som jag skrev så kom min kära vän Sussi hem till mig på en drink. Sen tog vi BUSSEN in till stan. Snacka om hel omvändning ifrån att annars ta taxi från mig in till stan och till något förfest ställe och sen ta taxi ifrån det stället till något annat ställe! Men inte igår! Då var vi tamejfan duktiga och sparsamma! Sen sörplade vi oss alkohol och senare kom det massa andra vänner dit och det var jättekul! Sen gick vi in på push och gjorde bokstavligt talat dansgolvet där. Har nästan träningsvärk så mycket som vi shake'ade igår! Vid 4-snåret tog vi våra trötta dans-arslen upp till park lane, betalade, stod och velade lite i entrén och gick ut igen. Det svider lite att man betalade, men vad är en bal på slottet? Näe, precis. Det är bara till att bita i det sura äpplet sometimes!

Jacob jobbar som sagt idag. Så det får bli att man firar alla hjärtans dag i sin ensamhet! Skulle egentligen ätit middag med mina kära vänner. Men är som sagt inte riktigt inne i matchen än... Kanske blir det snart, får se.


Hoppas ni andra har en lördag fylld med massa kärlek och omtanke!

Party time

Snart kommer min kära vän Sussi hit. Vi ska blanda Bacardi Lemon med sprite och njuta av varandras sällskap =) Sen drar vi nog till Diamond och rockar loss till rock n' roll musiken och alla andra sköna människor och så att jag får pussa lite på min älskling också såklart.
Hoppas att ni har en lika fabolous friday som vi har!


Nevvan

Och när jag ändå var inne på hennes sida så ser jag att hon är New York och kommer vara där i 2 ½ månad!! Lite avundsjuk blir man ju! Och inte så lite heller! Jag längtar tillbaka! Vill dit nu! Omedelbums! Var där med Sofia för, hum, hur längsen var det nu, 3-4 år sen? Sofia, ska vi ta en sista minuten och åka dit? =)


Leggins

Såg denna bilden på Sofi Fahrmans blogg. Legginsen ser lite lovande ut får jag faktiskt säga. Kommer ifrån Gina Tricot. Inte riktigt min favorit affär. Men som alla andra budgetkedjor så har väl dom också snappat upp lite!


ååååhhh jag älskar den!!




Skrock dagen Nr.1?

Idag är det fredagen den 13de. Men än så länge har ingenting hänt. Tror inte riktigt på skrock ändå men jag tror att bara för att det är just en sådan dag idag så tänker man mer på det och blir helt inne i sitt tänkande och går runt och nojar hela dagen och kvällen. Kanske händer det nåt bara för att man inte är så fokuserad som man brukar vara. Vad fan vet jag...

Vaknade upp av att solen sken in genom fönstret. Väldigt skön känsla! Tänk vilken makt solen har! När den är borta är man grå, trött och lam. Men när den tittar fram och lyser upp hela Göteborg så mår man ju toppen! Mer sol åt det svenska folket! Vi är sjukt deppiga i Sverige. Vi har en meters radie runt oss. Kommer någon lite för nära så ryggar vi tillbaka och känner oss obekväma. Vi sätter oss aldrig bredvid någon på bussen, gör vi det så tittar dom på en som om man vore pesten och skruvar på sig lite lätt obekväma. Utan vi sätter oss hellre sätet längst in vid fönstret, ensam, på en tom plats. Knepigt det där. Och kommer man bara utanför Sverige, utomlands. Så är dom så mycket mer öppnare och trevligare! Det är för att dom har sol! Det kan jag slå vad om! Och en helt annan livsstil kanske.

Nu piper det i micron att "Jennys Kåldomar" är rykande het! Så nu ska jag äta!

Movie

Just nu ligger vi och tittar på Big Stan. En komedi. Lite smårolig emellanåt. Så ett tips om ni vill se en skön film!





Några minuter kvar till fredag och helg. It's a good feeling!




Godnatt alla ni!

Energi tack!

Är helt slut... Vi gick ju inte riktigt all in igår. Men man börjar väl bli gammal eller nåt. Det är bara ansträngande att knappra på tangentbordet. Så här får ni en bild istället. Imorgon är det fredag hörrni!!

I like it!

Utgång

Låg i sängen och slappade igår och fick sen ett sms "Ska du med ut?" Tog mig en funderare och i nästa sekund stod jag och sminkade på mig ett partyface. Sen var jag och Jacob redo. Mötte upp lite folk, drack lite och sen gick vi in på Nivå. Roligare när det blir lite spontant än att det går på repeat varje fredag eller lördag. Förfest, taxi, drink någonstans och antagligen parkan. Kom hem på morgonkvisten så lite mör i kroppen är man allt. Ätit thai precis och om vi orkar så ska vi ta en promenad lite senare. Det är ju värsta soligt ute! Sånt gillar vi!




Ciao!

Fan...

Vet ni vad jag, moi, Julia ska göra imorgon? Träna! På ett gym! I en lokal med massa andra svettiga träningsfreaks!
Jag ska gå på ett såkallat mrl pass. Mage, rumpa och lår. Jippi! Jag vet en som kommer vara segare än segast, likt ett geléhallon och helt slutkörd efteråt och typ i 1 vecka. Shit, vad har jag gett mig in på? Jag börjar redan tycka det är jobbigt och intalar mig själv att jag är nog lite sjuk!? Fan att Emelie har fixat en gratis gång. Kan inte riktigt dra mig ur som jag brukar. Typ huvudvärk eller något liknande =)
Äsch, det här klarar jag!
 
haha

Överskattat

På lördag är det som ni alla vet Alla ♥Hjärtans♥ Dag men då jobbar tyvärr min älskling. Så det blir ingen romantik här inte! Kul va? Ni kommer väl se någon vimmelbild på mig sittandes i en bar, lite halvglansiga ögon, med alldeles för många glas runt omkring mig, ensam, övergiven och längtar efter en kram ifrån sin älskling.
Näääeeee, så illa kommer det inte vara. Jag tycker alla sånna här dagar är liiite överskattade. Så jag bryr mig ärligt talat inte om min älskling knegar ihop sin deg på lördag. Vi gör mysiga saker ihop då och då ändå. hah! ;)
Tror det blir middag och film hemma med min singeltjej Emelie och Sara, som i och för sig inte är singel men har sin man i Stockholm.


?

Ibland undrar man om kändisar eller folk i allmänhet klär sig typ påtända i ett mörkt rum!?
För någon koll har dom då inte...






Onsdagen den 11 februari

Vaknade för en stund sen. Försöker knappra på datorn så tyst som möjligt för min älskling ligger och sover. Finns det något mysigare än att ligga och titta på sin skatt när han ligger där i sängen, håret lite så där gulligt ruffsigt, blundar och är inne i sin egna sovvärld. Jag kan glo i timmar ♥

När han vaknar sen så blir det en promenad i Slottis. Skönt sen när det blir varmare så kan man lägga sig på en filt efter promenaden och bara ta det lugnt. Efter vår promenad kanske det blir pannkakor, får se... Ikväll ska vi hem till hans mamma på en bit mat. Och det är alltid lika trevligt!



Back to Slottskogen

När vi gick i Slottskogen så såg vi en påfågel på rymmen



Och massa söta råddjur. Titta så gulligt han/hon sover



Sen åt vi thai, såklart och nu blir det att titta på en ny serie, The Mentalist.
Ja, vi är grymt slappa. Men jag hoppas på ett jobb snart =)




Hola amigos

Idag fyller min kära mor år, så ett stort grattis till henne! ♥

Nu ska vi gå en runda innan frukost i Slottskogen. Det ska bli vår dagliga rutin eller iallafall så ofta som möjligt. Känner mig väldigt hurtig. Men det är en skön känsla som jag aldrig känt innan. Inte inom träning iallafall.




Hörs senare!

Trist

Kanske många som redan hört det men jag tycker att det är tråkigt att Forever 21 ska komma till Sverige.
Att en del affärer finns utomlands tycker jag bara är bra och roligare. Då är det mer roligt att ha kläder som ingen annan har. Förutom dom som också varit i den affären. Visst kvalitén är inte den bästa men priset är likt H&M:s och dom har massa söta kläder. Men nu kommer affären till Sverige och antagligen till vår huvudstad Stockholm först. Men men, både roligt och tråkigt på samma gång.


9 februari

Jag och Mr. Moose önskar er en trevlig måndag!


S ö n d a g

Dåligt bloggande, jag vet. Men har varken haft ork eller lust idag faktiskt... Vaknade, var torrare än sahara öknen i munnen, drack lite och gick sedan och la mig igen och vaknade av att älsklingen ringde mig runt halv 4. Snacka om slappt, men väldigt skönt. Igår var det en trevlig kväll. Maria kom som sagt hit, vi slevade i oss min mat, fixade till oss, drack och tjötade. En kväll då vi faktiskt inte gick ut. Vi kom inte riktigt så långt. Det längsta vi kom var till Diamond faktiskt. Men lika glada var vi för det! 
Ska ta färjan över till Jacobelli nu. Det blir filmer, mys och massa onyttigheter. Återkommer imorgon igen, då är det måndag, ny vecka, nya krafter och nya blogginlägg!




Tjing tjong!

Shake it!

Maten står och puttrar och snart kommer Maria hit. Då ska vi mumsa och sen ska våra magar även fyllas med alkohol! Som jag har längtat ;) Vi ses på peacock eller iallafall nånstans på avenyn!

 

vingar

Tog en sväng förbi systemet när jag gick också. Alltid bra att ha nåt mål när man ska gå ut och gå!
Det kändes verkligen uppfriskande att gå på bryggan, se alla måsar och andra fåglar som står och snackar med varandra, borrar ner näbben i pälsen, lägger en klick vit skit och flyger sen iväg. Härligt att bara kunna flyga iväg när man vill. Om man känner för att dra till varmare breddgrader så flaxar man bara dit! Underbart!


Lite bildbevis för att jag faktiskt gick på promenad och på alla fåglar!


Godmorgon lördag!

Nu ska jag ut och powerwalka innan frukost! Hurtigt va? Skönt att vakna upp utvilad och inte bakis. Men värre lär jag väl må imorgon! Men det är ett senare problem! Sol idag med, underbart!


Puss på er sålänge!

I don't need to explain...



Njutningsgraden är hög!



Helvete!!

Efter några timmar igår funkade inte mitt internet IGEN! Jag vet någon som ska få den hårt uppkört i prutten för jag orkar inte ringa och sitta i kö i 30 minuter varje dag!! Kan dom inte se vad problemet är? Det är deras jobb, dom ska vara experter så svårt kan det inte vara! Först hjälper dom mig, ge mig hopp för att sedan trampa på mig och göra mig besviken! Jävla piss internet och allt vad det innebär! Nu när jag skriver kommer det upp någon ruta så snart funkar det väl inte igen.

Det är iallafall helg! Skönt!! Det blir en lugn dag idag. Blir antagligen förfest hos mig imorgon och sedan utgång! Och jag är riktigt laddad och sugen! Min förra helg var nykter, men det ska inte denna bli!





Ciao!


Snart är det bikinisäsong!


Räddaren!

Vi har ju grått, regnigt och trist i 10 månader av 12 i Sverige och man känner sig blekare än en albino. Och även fast man duttat på lite smink så kommer man ut till det hopplösa grå dassiga ljuset. Då har jag räddningen! Köpte ett solpuder av märket MAC på Åhléns för ett bra tag sen. Det är verkligen jättebra! Och så är det mineraler i med som är bra och skonsamt för hyn. Bara att pudra på och voilá! Så spring och köp!



1 dag kvar till helg!

Mitt internet har inte funkat på hela dagen. Men sen snackade jag mig en man som pratade den värsta dialekten jag vet - skånska. Men trots hans skrorrande rrrrrr så var han iallafall schysst och hjälpte mig. Så nu funkar det igen! Jävla meck hela tiden... Kommer säkert vara något problem snart igen.

Kom hem från stan för en stund sen. Lunchade med Sara på Jannis jobb. Smart eftersom Janni jobbar och inte kunde träffas, så kommer vi till henne istället. Så då får jag träffa båda mina favoriter!

Min baby fick hoppa in och jobba idag. Så det får väl bli datorn och tvn som får vara mitt sällskap ikväll. Funderar på att städa ur och vika ordning i garderoberna. Det är verkligen smockat!! Men ändå känns det som att man inte har ett enda plagg man vill ha på sig. Är inte det konstigt? Jag håller med Paris Hilton - man använder ett plagg en gång sen kan man inte göra det längre.
 
Näe skämt o sido... Städa garderoben var det ja!


Tjing tjong!

så jag bakade en!

Fin va?



Nu ska det mumsas!

Jag är så himla sugen.....


Perfect


                   Alltid lika snygg! Så söt outfit. Som sagt - ge mig vår!

Jag ser det snöar...

Fan det kan inte komma snö nu! Det räckte med den dos jag fick i julas uppe i Norrland. Nu vill jag ha vår! Får hoppas på att det är borta imorgon igen!
Idag har jag inte gjort många knop. Var snäll och hämtade min bror på hans jobb. Sen åkte vi och handlade. Köpte en grillad kyckling, lätt, smidigt och gott! Älsklingen kom hit nyss, han trodde att han skulle jobba, men det skulle han tydligen inte och då blev jag väldigt glad! Så nu ska jag gå och pussa på honom lite!
Snart är det HELG och gissa om jag är sugen på vad den kommer att innehålla!

Puss

Grönt är skönt



A reminder

När något olyckligt kommer in i ens liv. Det kan vara vad som helst. Stora bekymmer eller små bekymmer.
Så som sorg, krossat hjärta, upprivna sår eller bara allmänt nere. Eller att inget blir rätt. Allt och alla går emot en. Ingen förstår en. Ingen hör en även fast man skriker det högsta man kan. Då behöver man inte klistra på ett leende, pudra på ett glatt ansikte och möta världen med ens falska fasad. Det är okej att bara vilja stanna. Det är okej att inte alltid vara andra till lags utan mer tänka på sig. Det är verkligen okej att tänka på sig själv. Det är okej att inte vilja dra upp rullgardinen på morgonen. Att låta mörket vara ens famn just för den dagen eller kanske längre. Att få göra sig så liten som möjligt. Att krypa ihop till en liten boll, längst upp i hörnet i sängen och bara sova bort allt. Att tillåta sig själv att gråta. Att låta de salta tårarna rinna längs kinderna. Att inte alltid vara bäst, smartast, snyggast, roligast eller alltid hålla humöret uppe. Det kan vara rätt skönt att släppa på sina strikta linjer ibland, bara för en stund, det behöver inte vara för länge. Men det kan vara nyttigt för både hjärna, kropp och ens själ. Jag tror många är rädda för att gå över till andra sidan - den känsliga sidan, rädda för att tillåta, att erkänna och att bara få sjunka ihop. Ensam är stark som man brukar säga. Och det tror jag verkligen. Man klarar mer än vad man tror när man väl kommer dit då man måste vara stark. När man kommer till sitt vägskäl. Det sista stoppet. Till sin återvändsgränd. Där vänder vi och blir starkare än någonsin! Det är så människan är. En survivor. En som tar tag i sina handlingar. Sina små eller stora problem. Och löser dem snabbare än en treo löser sig i vatten. Vissa gör det snabbare än andra. Men på ett eller annat sätt möts vi alla långt bort ifrån den där återvändsgränden. Tillsammans är vi faktiskt också starka. 
Men även fast man klarar allt likt superman så är det absolut viktigaste i ens liv - all sorts kärlek.


illa illa illa...

Nu har vi precis kommit in ifrån en promenad i Slottskogen. Massa söta djur! Vi såg till och med vilda rådjur som inte alls var rädda för oss. Dom stod bara och kikade lite på oss och sen knapra dom vidare. Och när jag skulle ta kort så hade jag självklart inget batteri. Alltid är det nåt! Men det får bli lite bilder någon annan dag när vi promenerar där. Sen gick vi till vår älskade Thai och nu är vi mätta och goa igen!

En mindre rolig grej är att nära vi börjar gå upp för en rätt så brant backe börjar vi redan flåsa. Hur illa är inte det då? Jeesus! Smal utanpå - fet inombords.
Dags att börja röra lite på sig mer än att dansa runt på parkan eller gå ut och in genom affärer kanske!?


Godnatt!

Hur söt...? u n d e r b a r t sööööt!

Chillar

...i fotöljen, magen är mätt och full med pizza. Ligger och kollar på The Holiday. Den är så bra och mysig tycker jag och det skadar verkligen inte att hunken Jude Law är med i den. MUMS!! Jacob jobbar ikväll så något måste man ju kolla på! Faktiskt skönt att vara nykter. Att inte behöva gå utanför dörren. Inte behöva kleta på smink, klura ut en outfit och framförallt funderar på vilka skor man ska ha på sig. Sååå väldigt skönt med andra ord!
Fortsätter man i dessa banor blir det ju som värsta rensningskuren!


Pizza á la Julia

Hittade ett paket med färdig pizzadeg i. Så det var bara att blanda påsens innehåll med lite vatten! Sim salabim så var det klart! Så snart ska jag mumsa i mig den, yummiieeee!



Det var verkligen längesen som jag hade en nykter helg. Kommer inte ens ihåg när!?
Kanske för 3 år sedan...? Tror att det är så längesen. Eller det är iallafall länge...
Så jag tänker faktiskt hålla min nyktra helg och stanna hemma ikväll!


Tips!

Förra helgen ville jag ha ett tjockt halsband och det kan man inte riktigt hitta i vanliga affärer. Så jag tänkte, klurade och funderade. Och sen kom jag på det! Nyckelkedja! Så jag sprang in på Shock och köpte den fetaste kedjan dom hade. Ska köpa en till tänkte jag, så kan man göra det längre. Desto större, desto bättre! Right?



Och såhär ser det ut:



Bad seed



Har lyssnat på Bandit Rock medans jag har städat och jävlar vad det gick undan!! Ett tips om ni vill få det gjort!
Nu är man svettig och go och då är det bra med en dusch!


Tjing!

1/2-09

Vilken underbar söndag! Äntligen skiner solen och lite vårkänslor spritter i kroppen!
Ska snart börja städa lägenheten. Den är rejält dammig och skitig och nu när solen skiner så ser man på hela golvet alla skoavtryck från varje helgs förfester.
Sen ska jag nog ta mig en promenad och andas in lite frisk havsluft!
Första februari idag, fan vad tiden går fort! Det gäller att ta vara på tiden och göra det man verkligen vill och känner för. Snart sitter man och löser korsord i en gammal skinnfotölj och det enda man hör är "tick, tack, tick, tack" av klockan som hänger i köket. haha deprimerande?
Förresten, gud vad skönt att inte vara bakis! Jag är piggare och fräschare än någonsin! Fast är sugen på luckan ikväll om någon/några är på. Så mindre pigg och fräsch imorgon.... =)

  


RSS 2.0