Mogen


Blir ingen luckan ikväll. Kom hem från mormor för 1 timma sen och då var det ingen av mina söta kompisar som orkade hänga med in till stan, även fast jag fortfarande är sugen på vin! Man kan inte alltid få som man vill. Och jag känner mig jävligt mogen för att jag avstår och inte är så där spontan och jobbig. Tröstar och säger för mig själv var femte minut att jag ska ju faktiskt upp 7 imorgon bitti...  Annars hade jag varit påväg in nu, med en snabb tillfixad o sliten outfit, raggardusch och suttit ensam på Diamond och klunkat rödtjut för mig själv.  But not tonight and not without the girls!

Hoppas ni haft en mysig advent! Och är någon av er på luckan kan ni väl slå en extra klack på den underbara scenen för mig!


Avslutar med en slapp bild, förutom hatten, spyr på hattar, ugly!


Gucci

har verkligen fattat det Wooowsa!!

 
 

Och älskling, stövlarna längst ner till höger står längst upp på önskelistan! Antingen till julklapp eller till min födelsedag! ;) Det är bara och välja när du vill ge mig dom!

Bik Bok



Första advent

är det idag och då ska man väl få någon slags julkänsla va? Jag får mindre och mindre julkänsla för varje år och det är så tråkigt! Visst det är supermysigt på julafton när man är med familj och släkt, äter tonvis med god mat, trycker i sig knäck och andra kolhydrater om vart annat och har det trevligt. Men hur kul är Kalle Ankas jul då? Känns som att man måste se på det för att det är tradition. Till jul ska vi åka uppåt i landet och till snön! Då kommer jag nog få mer julkänsla. Åka skidor, scooter, mysa i stora koftor och leggins framför brasan. Tacka gudarna för leggins förresten! Vet knappt vad jeans är längre! Det kan nog snabbt gå utför det där. Och nästa gång man vill ha sina favorit jeans är det försent och man får på sig dom halvvägs upp till knäna....

Ska snart köra till mormor som har sin årliga adventsmiddag. Julskinka, den finska grytan, det finska "potatismoset", köttbullar och hela köret blire!! Fy fan vad gooott!! Förresten så är min mormor grym! Hon har alltid högre klackar än mig, hon var nog före med att ha skärp i midjan, alltid fixad, världens finaste hy för sin ålder. Kvinnan har inte en enda rynka! Det är för att hon har smetat in sig med den feta krämen från Nivea i alla sina år! När hon var yngre jobbade hon i ett modehus, designade kläder och skulle slå häxan i Djävulen bär prada med hästlängder! Det ni! Det är min mormor det!

Glad 1:a advent på er!

TGIF


Vaknade för 45 minuter sen! Herrejisses.. Jag kan verkligen sova hur mycket och hur länge som helst! Och sen har jag världens skönaste, bredaste och mjukaste säng med. Så det är lite svårt o stiga upp när man ligger där som en drottning!

Idag är det fredag om ni har missat det.
Och jag vetifan hur jag ska göra ikväll!? Mår mycket bättre idag! Känner mig inte längre som en 5 åring på dagis som kletar snor överallt. Så frågan är om jag ska hyra filmer med papsi eller gå ut och skaka rumpa och förbruka mängder med alkohol? Att jag aldrig kan ha en alkoholfri-helg? Det börjar ju komma varningar alltså!
Om man är lite smart så är det ju bra o vila kroppen och köra stenhårt på luckan istället!
Bara för att man känner sig lite bättre är man halvvägs påväg till systemet och funderar vad man ska ha på sig ikväll. Alkohol är min bästa vän! Och dricka det med mina bästa vänner kan ju inte bli annat än wonderful!

Thank God Its Friday iallafall!


Natti natti!

"Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening..."


Coco Chanel


cravings

har jag och min kära pojkvän just nu för lussekatter och julmust! Hur gott är det inte då? Skit i Beach 2009 och allt vad det heter. Här satsar jag på en mjuk, mysig liten bilring! Sexig är bara förnamnet :)


Lussekatter                      Julmust  Jag om X-antal år haha



Nu ska jag aka mini-Schumacker sätta mig i bilen och brumma iväg till Jacobelli! Han tycker jag kör som en biltjuv, så en vacker dag kommer säkert en blåklädd farbror knacka på mitt bilfönster och ge mig feta bötern och jag får åka hem lika vettskrämd och blyg som Blyger i 7 dvärgar och lipa. Då är jag nog inte lika kaxig på vägarna igen. Men än så länge har ingen blinkat, stoppat och knackat på mitt bilfönster,

Hoppas ni har en mysig torsdag! Imorgon är det fredag och sen helg! Även fast jag har helg varje dag ungefär så är det alltid skönt med fredag, lördag och söndag-helg!

Puss <3

Hon bloggar!


Mischa Barton - kan inte bli bättre!

http://mischabarton.celebuzz.com/


Confused...

Okej... Nu har jag också hamnat i bloggträsket. Får väl se hur det här ska gå :) Och hur intressant den kommer att bli haha...

Testar mig fram lite, hur man lägger upp bilder och så.

Här har ni en bild på...

...Min vän Sara och mig!

Syns den?

Nu ska jag snyta mig för sjuhundrafemtioelfte gången och tycka synd om mig själv... Fan vad det är segt och vara förkyld. Hellre har jag en böld i r....

Ciao!

RSS 2.0