BK


Igår kväll kom Sofia och hennes kusin Josefine hem till mig. Vi mös ner oss i soffan, kollade tv, knaprade chips, mumsa godis, snacka om hennes killar och vänner problem. Josefine är 15 och man känner igen sig rätt väl när man själv var i den åldern. Glad är jag att jag har haft den men skönt att man är äldre nu! Sen fixade vi våra naglar så dom är fina tills ikväll. Alla valde de syndiga svarta! Snart ska jag och Fisen traska och köpa de sista inför ikväll. Och vi tänkte luncha på BK a.k.a Burger King, smarrigt värre! Tur att man "får" äta en sista gång onyttigt sen är det andra bullar imorgon, nytt år och nya möjligheter! Sen måste vi nog börja fixa med mitt hår. Ska göra det vågigt och mitt hår är ju ett par centimeter långt så det kommer ta sin lilla tid. 

Vi hörs kanske sen folket! 

Köttmarknad

Herrejisses vad mycket folk det var i mataffären och på systemet! ALLT var iprincip utplockat på systemet så det jag ville ha fanns inte. Men det blir nog bra ändå och en mini champagneflaska blev det också! Fan vad alla är galna, stressade och dumma i huvudet. Bilar tutar, man krockar nästan med varandra,någon bara backar ut och kollar inte sig för, någon kör sin matvagn rätt på smalbenet på en, tränger sig förbi, kastar sig efter den sista gurkan och det är varmt o svettigt överallt! Rena rama köttmarknaden! Nästa gång måste vi vara ute i god tid. Meeen, nu är iallafall allt fixat inför imorgon! S K Ö N T!!! Jag håller på och fixar lite här hemma. Så nu ska jag fortsätta med det.


Rik på pant!

kanske jag kommer att bli efter nyår efter allas flaskor, brukar och annat stök! Mina väggar kanske kommer se ut såhär dagen efter och även jag kanske? Hrrm... Snarare som ett vrak....


Goodmoooorning!


Nu vakna jag och Fisen precis. Det blev sent hos Sandra igar. Tiden gar ju som alla vet fort nar man har roligt! Sa vi hann nastan inte med sista sparisen vid halv 2! Och lite sno hade kommit med. Visst mysigt, men nu ar jag trott pa sno! Ska snart ata breakfast och sen ska vi handla nyarsmaten och till systan (systemet for er som inte fattar) Imorgon ar det nyarsafton horrni! Hoppas alla far en lyckad sadan! Sofia har forresten inga prickar over a och o, darfor ser det lite halvmongo ut.

Later!

Inspiration?

Här är lite inspiration till nyår kanske till er som har blackouts.

 

 

Den sista är verkligen en klänning att fira in det nya året i! Grym!

Ge mig

hennes supercoola och superkorta shorts!

   
Klicka för större bild.



Bilder lånade av fashiontoast.com

Förstörd

Det går inte så bra med bloggandet. Har så mycket annat för mig just nu så jag hinner liksom inte.

Lördagskvällen var riktigt rolig men alldeles för mycket shots. Att man aldrig lär sig, jag förstår inte?? Men nu känner jag mig levande igen och man ska ju på't igen på onsdag! För då är det nyårsafton! Vad ska ni hitta på? Jag ska ha middag med ett gott gäng och sen kanske vi tar våra berusade kroppar in mot stan. Får se vad man känner för. Klänningen är iallafall fixad, skönt det! Måste bara armbåga mig fram på systemet och handla imorgon. I sånna här tillfällen hade det varit toppen med en egen kock. Slippa lukta matos, håret förstörs och man blir helt svettig, är stressad och slinter med salladskniven och man får en droppe blod på klänningen och ett ömmande sår... typ.. Men men, nu har vi ingen kock så det får förhoppningsvis gå vägen ändå!

Ikväll blir det dip, grönsaker och annat gott hos Sandra.

Ciao

Man tager vad man haver


Kom hem från Lofsis för 2 timmar sen och nu sitter jag hos min älskling igen. Ahh nu mår man som bäst igen! Vi tänkte först ta det lugnt och mysa. Men så ska lite vänner ut så det blir det istället. Så nu dricker vi glögg, för vi hade inget annat hemma. Men 10%, gott och man tager vad man haver ibland!

Nu hinner jag inte sitta här!
Ha en grymme lördag!

The best boyfriend ever!

Förresten! Här är en liten ledtråd till er som undrar vad jag fick av Jacob i julklapp. Det blir en bild när jag kommer hem! För julklappen ligger så fint och väntar på mig där hemma och jag längtar såååå :)


Ni kan ju klura på vad det kan vara!

Tuppen

Just nu sitter jag och min kusin Linn uppe på loftet och pratar om livet :) Idag har vi åkt skidor, ätit supergod gulaschsoppa till lunch och en öl på det. Goooottit! När man är här uppe blir man så lugn, seg och go. Luften är så frisk och miljön är så härlig. Men jag orkar bara i några dagar sen är det skönt att komma tillbaka till citylivet igen! Vi funderar på om vi orkar åka ner till "Tuppen" och partaja loss ikväll. Men som sagt, man blir så seg, man umgås hellre med släkten, äter julgodis, kollar på julfilm och småfiser lite i soffan...
Imorgon är det sista dagen för att åka skidor, men vi kanske ska åka bandvagn upp till en bergstopp där det finns en våffelstuga. Och på lördag brummar vi hemåt! Och då blir det massa mys och gos med min älskling!
Nu ska vi ta oss ett glas vin och klura på om vi ska ge oss ut och röja med alla andra eller om det blir att kolla på Shrek 2 som är på tv nu istället!


Tjing!


Förfrusen


Idag har vi alla varit ute och kört snöscooter! Skitkul var det och fort gick det! Men helvete vad kallt det var i ansiktet. När vi stannade till och skulle dricka lite varmt och fika så var ansiktet nästan förfruset! Lite mör i kroppen är man nu för scootern är tung och jobbig o styra men som sagt roligt!!

Igår bakade jag och Linn, min kusin, Rocky Road, knäck och chokladkola! Det blev hur smarrigt som helst! Imorgon är det självaste julafton och även fast man är bland snö, kyla och julig stuga och stämning så känns det ändå inte som det. Känns mest som att hela julaftonsdagen är uppgjord. Man vaknar, käkar gröt, väntar på lunch, äter lunch, väntar på Kalle Anka och tittar på det även fast det är jättetråkigt och man har sett det i sina 20 år, sen väntar man på tomten som är och köper tidningen och sen river alla upp sina paket och sen är det slut.

Okej, det låter ju lite väl tråkigt, men nästan så känns det! Men det som är mysigt är att få träffa och mysa med släkten. Även fast jag nästan hänger mig i ljuskronan i taket av farmors eviga tjöööööt! Tänk att en tant på 82 och kan sitta från 9 på morgonen till 12 på kvällen och prata om allt och i n g e n t i n g! Pjuhh... Men det är väl bara att stå ut =) Nu ska jag gå tillbaka, titta på uppesittarkväll och vara social. Datan är rätt så seg, så får se om det blir några bilder här! Annars får ni se när jag kommer hem.

Puss på eder alla och hoppas ni får en mysig julafton imorgon!

Trötter

Nu är vi framme bland snövita granar, 40 cm snö och riktig vinterkyla! Bilresan upp gick bra men var lite seg imorse när pappa väckte mig kl 6 och jag kom hem 2 i natt, Zzzz.... Och det blev lite för mycket rödvin men det var hur trevligt som helst och alltid lika roligt att träffa Fia igen! Efter pizza och 5 flaskor vin gick vi ner till Diamond och drack lite mer. Men sen tog jag faktiskt mitt förnuft till fånga och tog nattbussen hem. Imorgon blir det antagligen att åka skidor och koka knäck och baka annat julgodis!

Go'natt!

She's baaaaack!

Nu ska jag pudra näsan lite och sen typ simma över älven och springa hem till min alldeles underbara vän Fisen! She's back och det är så himla roligt! Egentligen springer jag inte för hennes skull, utan ja, ni har hört det innan, för Jannes helt gudomligt goda pizza! Ni förståååååår inte!! =) haha... Imorgon ska vi åka klockan 6 på morgonen. Men känner jag min familj rätt åker vi väl runt 12 =P Vi hörs kanske sen, annars när jag är där uppe!


Thiddan & Manne i Sthlm


Ciao amigos!

Va fan??


Låg och kollade tv i sängen och plötsligt klockan halv 1 är det som hela parkan dundrar in i mitt rum. Musiken dånar, människor skriker, spelar piano?? och jag kan sjunga med till Infinity, I'm yours och många andra låtar för vår vägg till grannen är tunnare än lufte! Grannjäveln har väl kommit hem för hon blivit nekad nånstans och tänkte "Men! Jag är ensam, vi åker hem till mig och har fest istääället!!!"

Visst, jag kan inte direkt säga nånting. När jag har förfest så brukar decibellnivån vara gaaanska så hög och man märker inte hur högt det är. För man höjer och höjer för varje bra låt och alla överröstar varandra och näst intill skriker till varandra i slutet. MEN, jag drar sedan ut med mitt gäng! Så jag har inte musik till halv 3 på natteeeeen!! Och sen kom Jacob hem 5 imorse ifrån jobbet och då hör jag dom fortfarande snacka eller skriker till varandra. Men som tur var hade dom ingen musik då iallafall. TUR för dom säger jag bara!

Fashionistas

Är typ klar med packningen, det sista får läggas ner imorgon kväll. Blev som vanligt mycket och tungt. Men man vet ju faktiskt inte vad man vill ha på sig just den dagen, eller hur? Hatar och tänka framåt :) Men vi ska mestadels mysa framför brasan, umgås med släkten/varandra, äta tonvis med god mat och godis, jag och min kusin Linn kommer nog gå till stugan eller den enda "klubben" i byn och roa oss lite bland stammisarna, öl, shotar och dansa på de gamla slitna träborden med sköna fodrade vinterpjukes, haha.. Fashionistas javisst! ;) Såååååå, egentligen behöver man inte ha med sig så mycket med andra ord!


Natti!



Viva la France... eller nåt.

Nu har vi precis ätit middag här i mitt casa, smarrigt smarrigt!
Blir en lugn fredag och helg dessutom!! Ska som sagt börja packa nu. För imorgon kommer Fia och då kommer inget bli gjort för då ska vi bara tjöta hål i huvudet på varandra och äta Jannes, hennes pappas, pizza!! MUMS!! och bara skratta och ha det härligt ihop igen. Vi har varit ifrån varandra sen i augusti och det är alldeles för länge! Men nu kommer hon och hon skämmer till och med bort oss och är hemma i en månad! Wooohooooo! Bara för att jag ska ta det lugnt ikväll betyder det ju inte att alla andra gör det ;) Är ni sugna på att bli så där härligt salongsberusad, vill dansa av eran jobbiga jobbvecka och ha en grymme utgång tycker jag att ni ska dra era klackar och faboulus face till parkan för där spelar Martin Solveig tonigt! En fransk bra dj!

Nu till packning, Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz............................

Picture

  
Klicka på bilderna för att få större bild.
Man ser inte riktigt hur den ser ut  pga av blixt men kanske lättare när den är på istället. Tror jag bangar att knyta den runt halsen utan kommer nog ha den som den är också - axelbandslös.

Värsta ballong/gravid-klänningen iallafall. Snygg mörkgrå-aktig färg, superskön och chill och passar till alla årstider faktiskt! Skynda fynda på H&M!

Ja tack!



Denna kjolen från Acne vill jag ha nuuuuuuuuu!


Djuraktivister

Nu är jag hemma från stan igen! Fick köpt julklappar till min älskling, pappsen, min syster och en klänning till mig själv =) ska försöka ta ett kort sen på den så ni får se! Nu ska jag packa, åker ju till snön och vargavintern på söndag... Orka packa, jag har alltid beslutångest och packar ner aaaalldeles för mycket! Fast det blir nog mest myskläder, koftor och sånt dära. Känns nästan bäst när det är snö och vinter där uppe eller hur? Men jag kommer säkert ta tunna linnen, somriga klänningar och tunna strumpbyxor med mig =) Näääärå... När jag och mamma kom ut från Weekday affären så var det djuraktivister som demonstrerade för päls och djurens rätt. TUR att det var lite soligt och plusgrader ute, för annars hade dom jagat mig, kastat färg och skrikit en rad massa saker! Pjuuh...Sen efter vi gått runt ett tag tog vi en fika i Viktoriapassagen. Det är de mysigaste som finns i hela Göteborg! Mysiga, gamla affärer, utefik och så trevligt! Den skulle varit längre bara så det hade funnits mer av de mysiga...




Nu ska jag slå in mina gifts och slänga mig framför tvn. Att gå runt hela stan fem gånger tar på krafterna!

Tjing!

City

Nu ska jag snart pallra mig in till the city! Jag och mamiii ska kolla de sista julklapparna och jag börjar få lite panik. Har inte köpt en enda och till mamma vet jag inte riktigt vart jag ska gå eller vad det kommer att kosta. Men det återstår att se!

Nu måste jag borsta bissingarna så inte mamma svimmar höhööö.. Och så måste jag pussa lite på min darling, fast bara på kinden tråkigt nog, för jag vill inte bli sjuk nu när jag ska åka på söndag. Han är förkyld och ska jobba hela helgen stackarn! <3

Lateeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!




Leatherpants


det skulle jag vilja köpa! Coolt, sexigt, avslappnat men mindre skönt kanske..!? Tight, ingen stretch och svettigt.
Men ibland måste man lyssna på sig själv och inse vad man passar i och vad man inte passar i. Tror inte dom skulle sitta snyggt på mig och mina ben. Men dom som kan - snyggt snyggt snyggt! Kanske ska testa och se, för det har jag faktiskt inte gjort än.


.

Nu kom jag och Jacobiii precis in. Har varit och ätit indiskt med mamsen! Alltid lika trevligt och gott och det slank ner lite öl också. Gottigott! Skulle ta färjan hem till mig och jag hade kollat när den gick innan. Men så satt vi där och väntade och väntade men inte fan kom det någon. Och då hade jag inte tittat riktigt noga och den gick bara 1 gång i timmen eller nåt sånt och Jacob var inte aaalls förvånad att jag hade glömt av och titta noga.. hihi :) men men, det blev en spåris istället! Vi missade precis regnet som kom nu.. usch för kallt, grått och piskande regn i ansiktet, burr... Nu ska vi mumsa på en lussekatt och checka lite tv!

B-shit

horoskop? Ibland kan det ju faktiskt stämma. Eller så intalar man sig själv att det stämmer. För just den dagen känner man sig exakt så som det står i horoskopet. Att man har lycka i antingen kärlek, pengar, resa, spel eller nåt liknande. Men oftast tycker jag allt som har med sånt att göra är bullshit. Allt handlar om pengar och vilseleda folk. 

Här är iallafall horoskop för torsdagen:


Väduren 21/3-20/4

Antagligen blir torsdagen en alldeles vanlig arbetsdag. Vill du få mer fart på den lönar sig sport.


Oxen 21/4-21/5

En trevlig torsdag som bjuder på oväntat många skratt. Du passar också på att planera framtiden lite.


Tvillingarna 22/5-21/6

Torsdagen cirklar mer kring andra är kring dig, och du kan i värsta fall känna dig rätt så bortglömd.


Kräftan 22/6-22/7

Bra dag för dans, musik, nöjen och humor. Just nu har du dåligt tålamod med stillsamma stunder.


Lejonet 23/7-23/8

Torsdagen handlar om pengar, bostad och andra praktiska ting. Men du hinner med en del kärlek också.


Jungfrun 24/8-23/9

Gott om njutningar som du dessutom får ut extra mycket av med Månens hjälp. En riktigt fin torsdag.


Vågen 24/9-23/10

Du har egentligen ingen lust att göra något särskilt under torsdagen. Dina vänners förslag irriterar.


Skorpionen 24/10-22/11

Du längtar kanske efter mer romantik men i stort sett blir det en underhållande och trevlig torsdag.


Skytten 23/11-21/12

Du fastnar en aning i olika bekymmer. Kanske rör de pengar eller praktiska saker som måste göras.


Stenbocken 22/12-20/1

Just nu är du synnerligen sällskaplig. Bra dag för möten, resor, nöjen, och allt som händer på en scen.


Vattumannen 21/1-18/2

En stillsam torsdag, visserligen med en hel del romantiska inslag men i övrigt utan större turbulens.


Fiskarna 19/2-20/3

Eftersom du är impulsiv och mycket påhittig blir torsdagen betydligt mer spännande än du väntat dig.


D&G

Vi börjar dagen med 2 bilder på denna snygga och stilrena kvinna!
Nu blir det lax till lunch!

Life



Kräftskiva - check!


Jag och min älskling vaknade sent idag... igen.. Vi gick ner till vårt älskade thai-ställe (Så gött att det fanns en thai här också och till o med närmre än innan!!) gick hem och mumsade i oss det. Vi äter nog thaimat 5-6 dagar i veckan. Iallafall när vi är här. Är vi hemma hos mig så lagar vi något, ibland, väldigt sällan, eller så brummar vi iväg till Coop och handlar tapas eller nåt annat gottit. Sa jag att vi aldrig lagar mat?

Kräftskivan igår var D E L I CI O U S!! Salta smarriga kräftor, gott vin och mycket trevligt sällskap! Fick julklapp av Jacobs mamma igår med. Mycket bra och snällt! Vi bestämde igår att detta får nästa bli en tradition. Kräftskiva i december.

Nu ska vi gosa ner oss i sängen, man blir så seg efter maten...

På fredag ska jag och mamma kolla stan och jag måste få köpt mina få julklappar som jag inte gjort än!

inte så pjåkigt va?

.

Bussen går om 30 min så jag tänkte fixa lite med Karins julkorg innan jag sticker. Hoppas hon blir glad!

Såhär ser iallafall jag ut ikväll på kräftskivan:

 
Det stora och även de små armbanden kommer från Dubai och jag ääälskar dom!


Bara 4 ynkliga dagar till Fia kommer hem!!!!!!!!!!!!!!!


The fighter


Här är säkert de efterlängtade bilderna på min underbara men klumpiga vän Sussi!

Tänk er att hon ramlar mitt i ett övergångsställe och glider med hela sin kropp och ansikte på asfalten och sen frågar hon hela tiden" Vad hände?" "Hallå, vad hände?" Med en ynklig röst och så full.. Hahaha det var så roligt att jag och Sara nästa blev överkörda av nån biljävel som tutade av vi stod i vägen. Men vi glömde ju allting och bara garva ihjäl oss.




YES!!!




Isabella "Blondinbella" Löwengrip får en egen tv-show.
- Nu får
jag visa vem jag är, säger hon. 


Jaaa, äntligen har hon fått en egen tv-show så man kan följa henne på tv och inte bara i hennes blogg!! Den hade tydligen premiär igår!? Och då visar hon hur man lägger bronzingpuder och kan se precis likadan ut som en kändis!! Man lägger på panna, kinder och haka. Wooow, visste inte jag??? Hon snackar även om att när hon köper lägenhet så måste hon skaffa städhjälp för hon haaaaatar att städa.

Visst, jag kan erkänna att tjejen är smart som har tagit sig dit hon är nu bara genom sin blogg. Och jag hade inte tackat nej till att tjäna massor på min blogg. Men tjejen snackar värre än värsta stockholmaren, beter sig på nåt sätt mer puckad än Silvstedt och denna tv-showen är ju bara för mycket. Tjejen är en vanlig bloggare. Men ändå lyckas jag skriva om henne....... haha... Men hon visar verkligen vem hon är i det tv-klipp jag såg med henne. Tjejen skämmer ut sig totalt. Det var en undersökning om folk kommer att kolla på henne på tv och 86% hade svarat nej.


Jag hoppas ni förstår den feta ironin i den första texten....


Levande


Mitt internet funkade inte igår och jag försökte och försökte att dra ut sladdar och höll på men inte fan funkade nånting. Men då hade dom tydligen bytt internet eller nåt sånt så nu funkar det igen. Man blir ju helt svettig, frustrerad och vet inte vad man ska göra utan internet. Samma om man glömt sin mobil hemma. Men nu känner jag att jag lever igen, haha..

Pappa kom hem nyss och vi ska åka med syrran till hennes sköthäst och ge han lite käk. Sen ska vi iväg och handla. Jag tänkte ge Karin, Jacobs mamma, en julkorg med lite blandat kompott i. Får se om jag hittar nån korg bara... Vi ska nämligen på kräftskiva dit ikväll! Ja, jag vet, det är rätt så sent. Men vi skulle på någon julshow på Trädgårn men det ville tydligen inte hennes söner så det blev kräftskiva istället! Och jääävlar vad gott det ska bli! Jag ska knäcka, sörpla och mumsa som bara den!!

Bloggar när jag är hemma igen!

Villavillekulla


Tjoohooo!

9 dagar kvar till julafton, herregud! Jag har inte köpt en enda julklapp, det är iofs inte så många jag ska köpa till men ändå.

Vaknade halv 2 idag och hade då sovit i 11 timmar. Jacob säger att jag är jävligt duktig på att sova och det stämmer väl =) Sen gjorde jag iordning frukost åt oss. En positiv sak med att det blir så mörkt så fort är att man kan tända massa ljus och ha en mysig frukost. Ska snart ta bilen hemåt. Ska äta med mina syskon på ett ställe sm heter Villan som ligger nedanför där jag bor. Det ska bli goottigooott! Sen måste jag fixa lite hemma för imorgon kommer daddy! Det är lite fläckar och skit sen förfesten i fredags, inte så kul att komma hem till det.



Rödtjut

Nu har vi ätit thaigryta, som var jättegod! Jacobs pappa är en hejare på mat och även på att bara trixa ihop någon god maträtt bara sådär. Och till efterrätt blev det marängsvisch, längesen man åt det, men gud så gott! Ännu mer kalorier denna dag... Men så är det denna årstid och innan och efter julen. Sådeså. Jag hatar påståendet "Beach 2009" eller vilket år det kan vara. Den personen som säger det är ändå inte fit for fight till beachen, så det är lika bra o lägga ner skiten. Antingen tränar man, har bra självförtroende och är redo för beachen och all dess blottning. Eller så är man den mer realistiska typen och vet att man kommer ha lite gäddhäng, en liten ring runt magen och lite dallriga lår när man springer ner till havet och har tävling vem som vågar doppa sig först med sina vänner. Just face it guys!
Nu ska vi sätta på en film från -91 "All I Want For Christmas" och myyyysa!

Jag är fan lite påverkad av rödtjutet som vi drack till maten. Heeey! Billigt och bra att bli full på 4 glas ;)

på lördag kommer Sooooofiiiiiiaaaaaaaaaaaa!!!!!! Ååååh så kul!! Och vad jag har saknat henne! Kommer skvätta några tårar i hallen när hon öppnar dörren och man omfamnar sin bästa vän som betyder allt för en! Och dessutom har jag beställt pizza av hennes italienska pappa som är så go och gör världens godaste mat och P I Z Z A!! Han är för go som gör den just för min skull! =D

Nu till julfilm, julmust och en Nougat som väntar på mig, mmmmhhhhh!!

Puss på er!!

Sun is shining

eller det gjorde den innan idag! Sånna här dagar är så mysiga! Krispig kyla, soligt och härligt! Jag och min baby vaknade sent idag, kollade på en film igår, "Zack and Miri - makes a porno" en komedi för er som kanske blev lite fundersamma :) men den var helt ok... Sen kollade vi de nya Desperate Housewives, mös och åt lussekatter. Som vi äter varje dag iofs... Det har blivit ett illa valt beroende - men gott är det! Och massa julmust på det också. Snart ska vi äta middag här, det blir thaigryta, yummie yummie! jacob och David ska ha lite julklappsutdelning med sin käre far för han åker till Cuba imorgon. Gott för oss att bo själva men ändå inte, han knackar alltid på dörren och då är frukosten serverad och annars lagar han middag åt oss!

Senare ikväll är jag sugen på en julfilm, får se om det finns så vi kan ladda ner det.

Glad 3:de advent på er!


saganaki


Nu är jag nyduschad och fått bort all fyllelukt! Orkade aldrig ta bort sminket i natt (det gör jag i o för sig aldrig och ja, jag vet, jag är äcklig) så det har jag fortfarande kvar för det såg fortfarande snyggt ut och lättare att ta lite ny mascara på än att börja om från noll. Jag och Jacobelli ska snart ta färjan över till Järntorget och tänkte äta nånstans i Linné. Jag är sugen på grekiskt. Har ni testat en förrätt som heter saganaki? Friterad fetaost med lite pressad citron på, mmmhhh... Ljuvligt gott säger jag bara!!

Jag lägger upp lite bilder imorgon. Orkar eller hinner inte nu! Då får ni se Sussi "The Fighter" face ;)


Ciao amigos!

Glad Lucia!


Gårdagen blev riktigt lyckad och rolig! Men en helt bananas kväll alltså haha =) En liten flisa av min tand åkte av när Sara den smidige skålade när jag hade ölflaskan i munnen. Så nu ilar det och är helt vasst mot läppen. Emelie sparkade mot Jacob av någon anledning och då fångade han hennes ben och då ramlade hon på marken utanför park lane. Och det tyckte vi såg så roligt ut och då ville Sussi härma henne, fast mer visa hur det gick till och inte ramla. Men klumpig och full som hon var så ramlade hon pladaskt mitt i vägen vid 7 eleven och det såg ut som en bil kört över hennes ansikte. Helt sotig och svart från asfalten, skrapsår på näsan och ett sår under läppen. Haha jag har bildbevis! Det ser ut som hon varit i slagsmål. Hahaha, sorry babe, men det såg så roligt ut och du såg så rolig ut!! =)

Nu har jag en mindre rolig grej att göra... Städa undan efter 10 tjejer.... Zzzzzzzz......

Party!

Nu är jag klar för utgång! Janni kom precis och vi ska korka upp innan resten av tjejligan kommer! Får se vart vi hamnar ikväll. Det brukar ju bli parkan :P Men på Styrbord Babord dj:ar Kleerup ikväll så klackarna kanske rör sig ditåt! Vem vet!?

Jag ska ta massa bilder ikväll så kanske ni får se tomorrow!

Ha en grym fredag!

Ciao!

Desert ride


  
Grymt coolare än tjocka, skäggiga gubbar på en hoj

Helloooo!

i'm baaaaack! saknat mig? Klart ni har!

Igår hjälpte jag Jacob och hans pappa o städa ur den gamla lägenheten. Vi började klockan 1 och var hemma runt halv 10 tror jag! Det var fett, gamla matrester, skit och intorkade gurkor på väggar, golv och överallt! Charmigt place va? Jag har aldrig skrubbat och känt mig mer som en slav som jag gjorde igår. Fy FAN rent ut sagt vad jobbigt det var. Fast konstigt nog har jag ingen träningsvärk idag... Ännu ett bevis på att jag inte behöver börja träna! Jag är ju redan så vältränad att jag inte ens får träningsvärk av nånting ;) Nää, men på tal om träning. Mina vänner kommer skicka skrattretande sms, mail, brev och till o med ringa och skratta åt mig nu när de läser det här. Men det ligger ett gym precis runt hörnet här där jag bor. Har inte sett det förens nu när jag såg några flitiga människor komma ut därifrån med träningskläderna på och helt svettiga. Och är det 20 meters gångavstånd så har man väl egentligen inget argument!? Fan också.... 

Nu till något roligare! Jag har varit på systemet, alltid lika skön känsla att höra den klirrande påsen, ahhhhh! Mina chicks kommer hit och förfestar tonight! En outfit bild kanske kommer upp sen! Nu måste jag lägga lite balsam i mina toppar, dom är så sjukt slitna så det är pinsamt. Varje morgon har jag nästan lite dreadlocks!! Måste till frisören omedelbums!


Talk to you soon!

Godmorgon!

Vaknade för 1 timma sen.. Kunde inte sova i natt, sjukt störande och tror jag var vaken eller vaknade till när Elin gick upp vid kvart över 6 till skolan, ball... Ska ta mig en dusch och klä på mig och ta färjan över till Jacob snart! De har varit och handlat lite åt honom så jag ska dit och hjälpa till och få ordning på det hele! Hoppas att ni mår bra! Och vet ni, snart är det fredag! IGEN! Rumpa vad tiden går fort! Snart är vi gamla, schletna och har skrumplever, iallafall jag och mitt gäng haha..

2 veckor kvar till julafton!! Herrejisses!


ICEBERG




  

wiiiieeee


Sofia har köpt en sak i Miami som Jacob ska ge mig i julklapp och jag vet redan vad det är. Tråkigt kan vissa tycka. Men jag tycker bara det är bra och framförallt roligt när man vet vad man vill ha, kollat ut det och kommer bli så glad när man öppnar paketet ändå! Lättare för killen också. Slipper han springa runt som en yr höna och svettas mer än vad man gör i en bastu för att hitta något sött till sin flickvän. Sen kan man säga en sak man verkligen, verkligen vill ha och som inte kostar skjortan och så kan han köpa något mer som jag inte vet om. Men detta kan inte bli mycket bättre =) En seg och tråkig tisdag blev genast så jävla mycket bättre! Vad får ni se när jag fått den underbara julklappen! Mindre road är jag över hans julklapp... Köpa till killar är hopplöst... Fast vet nog iofs vad jag ska köpa.



Seg tisdag


idag är jag inte lika hurtig som jag var igår. Trött i benen och seg i kroppen... Var är min kock när jag behöver han?? Oooorkar inte laga mat idag... Kanske ska köra på pepparkaksdieten (?) och bara äta dom som vi bakade igår!?




Underbara smycken - Frey Wille


World's smallest mum


"Cristianne Ray är bara 84 cm lång. Hon förvånade hela den medicinska expertisen när hon blev den minsta mamman någonsin att föda ett barn. Läkarna fruktade för hennes liv när de fick höra om den oplanerade graviditeten. Men hon ville ha sitt barn och mot alla odds sitter hon nu med bebisen i sina armar."

Finns det något bättre än dokumentärer? Jag ääälskar dom!

Nu har jag och min syster precis varit och handlat. Ännu ett bevis på att jag varit sjukt hurtig idag! Städat heeela lägenheten, lagat mat, tvättat och gått och handlat! Kanske är en del av människors vardag, men jag tycker iallafall att jag varit redig! Vi köpte pepprkaksdeg med, så nu ska vi ta och baka pepparkakor! Mer än hälften av degen kommer säkert käkas upp om jag känner mig och min syster rätt!


Tjing!

yeah


Hur cool är inte Betsy Johnson? Ser lite halvgalen men skön ut, designar gulligt, fint och snyggt och har alltid den mest färgglada, konstiga och roliga catwalken!

  Hennes inredning hemma är ful men samtidigt lite cool tycker jag!
Och efter varje show gör hon en lycko-hjulning

Renare än nånsin!


Nu är jag färdigstädad! Fan vad skönt det känns när man har dammsugit, torkat överallt, plockat undan, lagt in en tvätt, och skrubbat toaletterna! Efteråt känns som att det är någon annan luft inne på nå vis. Och efter all slit blir man ju svettig och mindre attraktiv, så det blev en dusch för mig med. Så nu är mitt kära hem och jag fräscha och renare än nånsin! Aaahhh gott! Tänkte laga mat snart, blir något med kyckling iallafall! Ska nog leta efter nåt gott recept på internet nu! Fan vad jag är duktig ibland! Jag är väldigt slapp, lat och chillar helst varje dag annars, men när det väl gäller då slår jag fan alla hemmafruar och städexperter (om det nu finns?) med hästlängder!

Nu är...

... Colin Farrell på Ellen DeGeneres show! Den här måndagen blev genast mycket bättre!


Måndag

Idag är det måndag och en ny vecka! Men snart är det helg igen - sweeeet!

Idag måste jag städa lägenheten, ligger 5 cm med damm över hela golvet typ. Så det behövs dammsugas, tvättas, torkas och handlas. Roligare kan man ju inte ha en måndag! Blääää....

12 dagar kvar till Fia kommer hem!!! =D För det är den 20:de du kommer va?

Nu måste jag äta frukost och sen städa!

Vi hörs sen


...


Det var en jätterolig kväll igår som vi startade hemma hos David och Maria som hade plockmat och en för god bål, sen till Diamond för lite drinkar och sen till parkan en sväng, såklart! Men idag dunkar huvudet lite smått, jag är ap-trött för vi kom hem 6 imorse och jag måste lägga mig och sova lite nu... 




Later!
 

Ready, set, go!


Naglarna är lackade i syndigt svart, lite spackel är på och trasiga svarta strumpbyxor. Hum... Rosenlund skulle jag till va? Näe, men det här blir nog bra hörni! Lite ovant, men strumpbyxorna går ändå sönder innan man har börjat förfesta så detta är ju perfa! Om jag kommer ihåg, så får ni lite bilder imorgon! Vi ses kanske båda lite halv vingliga till något ställe på avenyyyyn!






.


Hemma ifrån stan igen. Som skrivet innan, knökat! Varför blir folk som galna innan jul? Varför denna hysterin?? Take a chill pill säger jag bara..

Vi strosade runt lite och sen åt vi lunch på Sense. Har ni vart där inne? Supermysigt lite längre in, med rosa väggar och feta guldramar med speglar och motiv på. Mamma åt ceasarsallad och jag tog något gott med nåt konstigt namn. Fisk, skaldjur och saffransaioli var det iallafall och rödtjut såklart! Både jag och mamma ska slå klackarna ikväll, så vi tänkte att vi förgrundar lite!

 
Skulle tagit kort precis innan vi hade börjat slaffsa i  ossmaten. Glömde liksom bort att jag har en blogg nu!  Aja...



Nu ska jag pilla mig lite i naveln innan jag ska rota och se vilken klänning som får äran att sitta på min kropp ikväll!

Slagsmål


Goodmorning beautiful saturday!

Hade lite trött-huvudvärk igår, men den verkade lämna min skalle i natt, göttans!
Nu ska jag snart åka in till stan och slåss med alla andra stressiga, svettiga, irriterade och jobbiga människor! Janni sa att det var massa folk när hon var påväg till jobbet och läste nyss i tidningen att alla hotell är uppbokade och julhandeln är stort i år. Jippi! Igår lyste dom upp hela Göteborg förresten! Det gillar jag! Mysigt, coolt och mycket trevligare!

Sen ska jag hem och ta en siesta tror jag och efter det är det dags att ta på sig festblåsan och kleta på lite mer smink!

Detta ska jag b.la springa runt och knö i:


Oversize tröja från Monki, klocka Balmain, halsband från Dubai

2 kg tyngre...


Nu gick tjejerna precis... Det blev inget med Liseberg. Utan vi bestämde oss för idol, chips & dip och en jävla massa gossip och kackel som vanligt!

Ska lägga mig i sängen, gosa ner mig och kolla lite tv. Sen är det jag och John Blund som ska mötas!

Ska kolla lite julklappar och annat med mamsen imorgon. Senare på kvällen blir det lite 25 års firande och alkohol. Kan inte bli annat än en bra lördag!

Vi hörs imorgon, puss!



Irriterande


Hur surt är det inte att dessa 2 b.la. var i Dubai på den stora invigningen av hotellet Atlantis dagen efter jag hade åkt hem!!! Vi bor ungefär 5 minuter ifrån det hotellet som ligger på The Palm och hade säkert kunnat glutta på dom och alla andra kändisar som var där ifrån stranden! Och sett det dyraste fyrverkeriet i världen! Som jag förresten var inne och kikade på aftonbladet tv och det var helt enormt, coolt och vackert! Jävligt surt! Men vad är en bal på slottet....

Fast egentligen bryr jag mig inte...

 
Mischa Barton och Mary-Kate Olsen

Sweet friday


Fredag och helg, underbaaart!

Ikväll blir det lugna gatan... Tjejerna kommer antingen hit och myser eller så drar vi in till Liseberg och dricker glögg, kikar runt i stånden och kanske får vi lite julstämning... Hade vart mysigt! Men när det är grått och regnigt är det lite svårt...

Nu ska jag ta mig en dusch och sen glo lite tv!


Later!

Two words


Carolina Gynning!


Bild lånad av stureplan.se

Läs hennes blogg!! Hon är grym! I love her!

http://www.stureplan.se/frame.php?main=http://blogg.stureplan.se/gynning/&session=1

Hot Hot Hot


Tog mig ett bad medans Jacob tog sig en siesta efter frukosten. Eller det blev lunch istället eftersom klockan var halv 2. Det blev fläskfilé med sås och liiiiiis!
Nu är jag renare och fräschare än någonsin! Alltid lika skön känsla att få bort all skit på kroppen och fettet på skallen. Och detta har jag inte känt på lääänge, så det är extra fräscht just nu! hö hö!

Skämt o sido... Snart ska vi traska (hurtigt jag veet!!)  till Coop för och handla mat! Jag älskar att handla! Och äta för den delen! Jag älskar att äta massa kolhydrater och jag avskyr att träna. Jag är fan ett fetto på insidan och thin on the outside! Men snart kommer det gå utför. Det säger alla :(

Snart är det helg, wooohooo!!


 Detta låg jag i och plaskade i nyss!

Färgklick


 


Här får ni två coola bilder en dag som denna. De är fulla med färger, glädje, sommar och energi! Precis som man vill ha det just nu!


Sunny


Godmorgon!

Solen lyckades skina lite genom molnen i typ 5 minuter idag och det känns ju lite trevligt!

Filmerna igår var inte alls bra, som jag nästan visste innan.. Kuuul va? Barnhemmet var inte alls läskig! Och den hade fått 5/5 av Elle osv. Sånt där är ju bara bullshit. Dom skriver väl sånt på framsidan av filmerna för att man ska gå på det och tro att det är världens bästa film, hur läskig som helst och att man inte kommer kunna sova eller vara ensam resten av livet. De enda filmerna som är bra är dom riktigt stora nya filmer. Ni vet, Pirates Of The Caribbean filmerna t.ex. Dom är ju riktigt bra! Eller så är de gamla filmerna riktigt bra, Pretty Women t.ex. Som är min favoritfilm!

Nu tänkte jag göra frukost till mig och frukost på sängen till min sjusovare där uppe!


En bild - tusen ord



Var tvungen att avsluta och säga godnatt med denna underbart vackra kvinna! Hon är lätt den finaste av Victoria Secret's modellerna enligt mig. Woooowsa! Nu kommer ni alla sova gott tror jag, eller kanske inte, humm..... Har ni tänkt på att det finns såå mycket mer vackra kvinnor än vad det finns män? Hur många killar/män är vackra eller rent utav drop dead gorgeous? Jag ser då fan inga på stan, men jag är väl väldigt kräsen också, men ändå! Men däremot kan man ju se väldigt många som ser bra ut av tjejerna! Både med kläder, stil och utseende. Undra varför det är så?

Nu ropar Jacob och tycker jag är supertråkig!! Got to go! Natti!!

Zzzzz....


Förstår inte vad det är med mig när vintertiden kommer. Jag är trött, trött, trött heeela tiden och jag pallar inte vara det! Så tråkigt men ibland är det så skönt, för jag älskar o sova och det gör jag typ hela tiden när jag får en chans :) Finns det något bättre en än eftermiddagsnap? I dont think so.. Men solen kommer inte ens fram en liiiten gnutta på dagen, det är grått, mörkt, kallt, regnigt och jävligt. Då är Sverige-Göteborg fan inget o ha. Jag var i Dubai nyss och tycker alltid det är skönt att komma hem, såklart. Man blir liksom uttråkad på stranden efter ett tag. Men nu hade jag inte bangat lite värme igen och jag hade lagt benen på ryggen och kutat till första bästa plan om jag hade kunnat!

Nu har vi stekt upp lite kött haha och tagit lite julskinka som vi ska mumsa på och se vår andra film som är någon komedi...!? Komedier brukar inte vara så roliga... Fan vad jag är negativ! Tycker skräckisar är som tecknat och att komedier är tråkiga. Snarare jag som är tråkig o jävlig och inte har någon humör....? Aja...

Sov så gott allihopa! För det ska jag göra sen!


Peace

Fixar dag

Just nu håller vi på och fortsätter o packar ner, slänger, fixar och donar. Efter detta ska vi hem till mig, laga lite mat och ta det lugnt! Hyrde en film igår som vi tänkte se idag, "Barnhemmet". Sett den? Den verkar lite läskig! Jag och Jacob brukar annars sitta och småskratta igenom en skräckis ungefär. Vi är så härdade och tycker Saw filmerna är som den tecknade Skönheten & Odjuret typ. Och vi har säkert hyrt 5 tusen filmer under våra år :) Så vi får väl se vad vi ger denna för betyg!

Nu måste jag fortsätta plocka, bära och svettas lite med grabbarna!



Chanel


Hej sommar och hej du otroligt fina jacka!!

 

Händig!


Sorry för dålig uppdatering.. Men har inte haft tid idag! Åkte hem till Jacob efter frukost, han ska flytta så vi är tvugna och sätta igång nu! Så vi började slänga massa gammal skit och massa kläder. Imorgon ska vi fortsätta med slitet. Lite överdrivet kanske... Idag blev det 8 stora påsar med onödig skit på typ 30 minuter!!

Sedan tänkte vi sova en liten stund, men vaknade upp nu - efter 3 timmar! Så lycka till till oss att sova sen...
Han och jag är verkligen de sovande paret, roligt det låter va? haha.. Vi skulle lätt vinna någon typ av sov-tävling!

Nu har vi lagat fisksoppa (Fuskat lite och köpte Keldas) med räkor i, yummie! Och ska kolla på Desperate, Californication och Dexter!




Hoppas ni haft en bra tisdag och en fortsatt mysig kväll!






Like 70 years old

Mysdressen är på som alltid!

Kom hem från das work för 1 timma sen. Och är inte så trött som jag borde vara, sovit 4 timmar ungefär. Men lite seg i kolan är man allt och känner mig värre än en trött gamling i kroppen. Tröttheten kommer väl krypandes snart och då stupar jag. 
Nu tänkte jag vara duktig och laga en falukorvsgryta á la mormor! Pluspoäng till mig :)


Annars har jag inte så mycket att skriva idag... Blir så förbannad, arg, ledsen och frustrerad...
Känner att all min energi, kärlek, omtänkte och gosikramar går till min pojkvän idag!






RSS 2.0